Outside my window




Detta fick jag se då jag vaknade i morse å tittade ut genom mitt fönster, det är inte så inbjudande ut eller hur.
En sån här dag vill man bara ligga inne i sängen å ha det skönt, men det får jag inte klockan 11 var jag tvungen att åka till skolan på min moped (inte så kul) :(. Men skoldagen gick faktiskt ganska bra till och med på matte lektionen :)..  Sen fick jag veta att på måndag är vi som redan har gjort np denna termin får vara lediga och det var typ hela klassen förutom två kanske,, men jag har gjort np så jag får vara ledig å då slutar jag typ 11.10 :D JIPPIE!!!! så härligt!! Så nästa vecka blir bra, kort dag på måndag, tisdag är det dans, och onsdag ska jag kanske åka in till umeå och besöka Maria och Beatrice på deras skola ska ta med mig en kompis och åka Maria Lundström :) Så det ska nog bli kul!

Vad händer för er ikväll då???
Jag ska vara hemma medans mina föräldrar å min lillebror åker till stugan å stannar där till imorn. Jag och en kompis ska åka till Mo och se på majbrasan :), sen ska vi nog äta jordgubbar å se på film tror jah om det inte blir innan men det tror jag inte.



Ha det så bra alla!! kram på er!! :D <3

Boom boom goes my heart for this song



I like this song, I started to like It when I heard this song at the Linedance event.. Hope you like It to! :D

Övningskör! :D

Som sagt vanlig dag i skolan gick vell sisådär på matten men no:n gick bra :)
Sen tog jag en spruta mot livmoderhalscancer, det gjorde ont tror den tog på en nerv :( har fortfarande ont i armen men men det går nog över till imorgon :).

Sen ikväll så har jag övningskört med pappa och det gick välldigt bra fick inget "kärring stopp" som man kallar det ;), vilket jag är glad för!
Sen har jag varit med Maria L också, vi har alltid lika kul! :D

Linedance event!! <3333 :D

Jag säger bara ojj vad kul vi hade igår!! :D jag skulle kunna ha det där fler gånger! Vilket jag också hoppas att det kommer att bli.

Igår så dansade vi mellan 12- 22 och det var riktigt kul! Sen var det show också, då fick vi se Jonna Bäckström, Moa och Jonas Dahlgren dansa å showa för oss och dom är jätte duktiga!! :D Jag önskar att jag vore så bra, men jag är ändå nöjd med att jag kan dansa. Sen blev det "roligheter"- tävling, Jonas lärde ut en "dans?" och sedan körde vi den typ några gånger och sen fick vi veta att dom hade anårdnat en liten tävling bara för skojjs skull :P och då sa Bea till en tjej där Rebecca att hon skulle anmäla mig också!! å då tänkte jag "neeeej!". Fick veta senare att Anette redan hade skrivit ändå och det visade sig att hon typ hade skrivit upp nästan alla! :O Sååå det var bara att ställa upp de! Men jag kan säga att jag inte vann kom inte alls :P men det hade jag inte räknat med heller...

Nåja ni kanske vill se lite bilder också?? Eller... Här kommer några...


Längst fram: Jonna, Jonas och Moa sen ? ? och Lillemor


Jonna, Jonas, Moa, ?,?,? och Eva


Gun-marie, Grace och några till...


Grace, Marliyn, Gun-marie...


Här har vi proffsdansarna: Rebecca, ?, Jonna, Moa, Jonas och Anette

Jonas

Och ännu en till bild på Jonas...

Vi hade en riktigt rolig dag!! Fick med en kram av Jonas! :D


Taggar!!!! <3333

Sorry för att jag har varit så inaktiv, men jag har inte orkat skriva...

Idag har jag varit i skolan, och sen tog jag det lungt hemma till kvällen kom då det bara av upp till Rundviksgården!
Nu har Karlstads gänget kommit för att vi ska ha ett linedance event här imorgon och Jonas Dahlgren från Umeå kommer med! Det kommer att bli skit kul, sen är det en massa andra som kommer med en del nybörjare å dom som har dansat längre :P

Ikväll var det riktig kul, många där är ganska crazy fast på ett bra och roligt sätt och karlstads gänget- familjen Bäckström dom är riktigt duktiga!! Sen var och kommer DJ Florre att vara där med han var både duktig som DJ och som dansare... Men imorgon får jag se mera och dansa mera!

Jag och Bea gick undan lite och buggade men efter en stund kom Eva och Gun-marie och det blev lite pinsamt så vi slutade med en gång! :$

Men förhoppningsvis så kan jag lägga upp lite bilder på Söndag från Lördagens kväll!



Ha det så bra alla!!

Monday again! :(

Asså jag tycker verkligen inte om måndagar det är den drygaste dagen på hela veckan :P. Min måndag idag gick ganska bra, den kanske inte var så jätterolig förrän på engelskan då såg vi klart på "Little miss sunshine" det är vell ingen super bra film men familjen är väldigt speciell!


Nåja, ikväll ska jag skriva ut lite saker från datan å måste nog göra lite läxa också!

Nu kan vi rulla vidare! :)

Jahap.. då var däck bytet klart! Härligt att ha det gjort =). Min ryggsmärta har blivit lite mindre också, men jag har en känsla att den kommer tillbaks, än fastän jag inte vill det! :(

Nåja, ikväll ska jag vara med Maria, vi får se vad vi hittar på.






Obs!!! ej våran bil på bilden! den är tagen från nätet!!! Men vi har också en Volvo!


Här kommer en bild på en sådan bil som vi har:

Bilden är lite dålig, den är också tagen från nätet! Vår är mörkblå, men mörk klädsel inuti bilen! Annars lik! :)

Talang!

Visst har vissa talang det kan man lungt säga då man ser på "Talang 2010", det fanns många som var riktigt bra!
Jag orkar dock inte lägga upp någon videos, det är nog många som har sett på programet ändå :P


Np! :( gillas inte!

Ja... nationelltprov= gillas inte. Det gick inge bra alls å speciellt så var det i matte också! men men det hjälps inte! Sen hade vi np i engelska med, men det gick bättre tycker jag det var muntligt så det var bara att prata :)


Vad händer ikväll då??

Jag ska då byta däck tror jah! å vara med en kompis sen :)

Ha det gött!!

Ryggsmärta! :(

Usch, vad jag har haft ont i ryggen idag, kunde knappt sitta stilla på matte lektionen!!

Men vad har jag annars gjort idag då, jadu inte så mkt annat än att ha varit i skolan, haft No och det gick bra är intressand ibland, sen har jag haft Engelska och då skulle vi ha haft läxförhör men läraren glömde bort det, vilket var bra för jag hade glömt bort att plugga på det ;) jag har haft matte också, och jag säger bara USCH!! men men...

Här kommer den....

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

Här är videon på dansen som vi körde på grundkursen i tisdas.


Samba

Ja vad ska man skriva... Kort skoldag 11.40-12.30 :D har kört moped idag med :P. Jag hann bara vara på lektion idag typ 30 min för att jag hade möte med Syo:n, men jag hade bara engelska så det gjorde inte så jätte mkt.


Dansen igår var kul som alltid! Det är svårt att beskriva, känslan av att dansa å den trevliga stämningen som vi har där... Jag blev ganska tidig dit igår Eva och Gun-marie hade precis kommit och anledningen av att jag åkte och tankade innan så jag ville åka i tid å göra det ifall det skulle var kö på macken :P Men de var det juh inte jag tänkte köra en sväng om det inte var någon där, men då jag kollade så hade dom precis kommit. Den kvällen körde vi bla Samba på fortsättningskursen jag kommer dock inte ihåg vad vi lärde nybörjarna :P men så fort jag får veta det så ska jag lägga ut en video på den också. Men här kommer videon på vår dans Samba`n




Jag hittade ingen bättre

Tisdag= Linedance <3!

Skolan idag var vell bra. Hade tandläkar tid halv 1, och det gick bara fint. Sen hade jag matte, och jag tycker inte om matte men jag gjorde så gott jag kunde, ska be Maria hjälpa mig! <3

Sen tog jag mopeden å körde hem!  Nu har jag tvättat å vaxat den så nu kan man spegla sig i den igen ;)
Ikväll blir det linedance igen, åh sååå kul!! :D :D

Sovmorgon!! <3

Har sovmorgon och det gillar jag! Börjar 12.10, så jag ligger hemma i sängen men jag klev ändå upp vid  8 och tog mig en bra frukost och gick ut med  Ella sedan. Nu ska jag snart gå och ta ut mopeden, ska köra moppe till skolan idag :), och sen väntar tandläkaren halv 1 men jag tror det bara är en vanlig kontroll så det borde gå bra :). Känns härligt att sluta 2 varje tisdag efter en dryg måndag, så nu kommer veckan bara att gå utför. Jag ska nog tvätta å vaxa mopeden idag då jag kommer hem så den blir fin! :D

Nä nu ska jag göra något annat! Ha det bra alla!!

Vet inte riktigt vad jag ska lägga in för nått???? - så då får det bli det här :P

            

                                   



Nu kanske ni tycker att jag har blivit galen???? Och visst kanske lite, men jag tycker inte det gör nått att lägga in flera olika bilder såhär, det är juh roligare att läsa om det är lite bilder med =) Å eftersom att jag älskar dans så har jag lagt upp lite sånna bilder.

Skolan har börjat igen! :( :(

Jahapp! då var skolan igång igen, vilket jag inte tycker särskilt mkt om! jag skulle hellre vilja ligga hemma å sova, kanske inte just den här tiden då men åtminstone till 10 iaf!
Jag har sovit väldigt dåligt ikväll... varför kan man juh undra? mamma sa att det luktade brännt i mitt rum igår kväll och sedan sa pappa att han med kännde det, men tror ni att jag kännde något `? nepp, och det gjord mig en aning orolig :P och därför gick det inte så bra att sova för jag låg på hel spänn hela natten typ.
Och jag skulle upp 6.30 så det var bara att stiga upp då klockan ringde, sen blev det å fika. Fick ett sms av Grace  som räddade mig från att åka buss så jag kunde istället ta en underbar promenad med Zorro på 45min det var härligt!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att få gå och äta. Sen har jag håltimme till 14.30 så då ska jag och Grace gå ut på Nordmaling och jag ska köpa en drick yoghurt, och kanske ett nytt rutigtblock som jag kan räkna matte i =)


Igår var jag på buggkurs, jag var hur taggad som hellst men då vi kom dit så insåg vi att  vi hade varit onödigt taggade eller iaf, jag insåg det-  jag vet inte hur det var med dom andra :/. Har dock inte bestämt mig än om jag ska gå den eller inte min bror tror jag inte tänker gå.

Idag längtar jag redan till Linedancen som är imorgon!!!!! Vill dansa!!!!


Men nu ska jag dra och äta... Ha det så bra alla!!!


Tvätta moppen å bilen!

Tja, idag har jag inte gjort så jätte mkt, jag har sett på tv lite, å vare ute å kört moped till farmor bla.
Sen har  jag även tvättat min moped, i lite av bilen :P så nu glänser den lite mera, men jag skulle vilja vaxa den med ;)

Vad händer ikväll då?
-Jag tror jag ska vara med Maria :) om hon vill.


Fick ett sms av en vän idag, å det är så härligt att få sånna, man blir glad å varm innonbords även fast det var ett kedjemedelande så blir man ändå så himla glad!
Jag skickade vidare det till 9 tjejer som är viktiga för mig, och jag menar det som står i smset annars skulle jag inte skicka vidare det. Så ni som har fått det smset av mig så vet ni att jag menar det! :)


Det är så himla härligt att ha bra vänner! :D
 Sköt om er där ute nu, å kram på er !!


Händer ikväll? :]

Tjena!

Vad händer för er ikväll då?!
-Själv ska jag vara med Maria å se på Talang 2010 :], de ska bli kul hoppas jag!
Sen skulle jag också behöva städa mitt rum lite :P har typ fullt med grejor på mitt golv, å sen har jag en massa andra grejor som väntar på att några hyllor ska tillverkas å upp på väggen. Men min pappa har inte gjort dom än... :P Hmm... undra när han ska göra dom :/ han säger att vi måste planera lite först vars dom ska sitta å hur dom ska göras!


Annars då? Vad har jag gjort idag, jadu igentligen inte så himla mkt! Jag har varit hos Grace och Björn har fixat ett virusprogram och ett skrivprogram till mig! :D Så nu kan jag äntligen skriva på datan om jag har någon längre läxa eller så som ska göras å de känns bra att ha ett virusprogram, eller jag tror han laddade hem ett sånt iaf.
(Grace, kommentera om han gjorde de eller inte)

Sen har jag varit ute på en promiss med Ella. De var jobbigt för jag kan knappt gå, har problem med min höft för den låser sig hela tiden (men endast då jag går, hmm... konstigt jag vet), å det gör så himla ont! Men jag ska gå till skolsyster då jag börjar skolan å kanske fixa en läkartid sen :P

Jag undrar varför jag har fått så? Hoppas det inte är för att jag har sjunkigt ner i höften för mkt bara eftersom att vi gör det då vi dansar "cha cha".






Traveling- Linedance (Daniel Trepat)



Här kommer en dans som jag tycker ser rolig ut! Se och njut ni kan även prova på själva för han går igenom hela dansen sen! :D

Rensar dag! Usch!!

Ja... Idag har vi rensar ur en skrubb, för att vi ska sälja iväg en massa leksaker på loppis!
De är skönt att rensa bort å kasta en del för det blev då mindre saker där så det syns att det har krumpit å blivit mindre saker :). Så det är typ de som jag har gjort hela dagen.

Men sen då vi var klara så var jag tvungen att ta en sväng med moppen! Å de va härligt, kan jag säga!!!

Ikväll så¨har jag ingen aning om vad jag ska göra, lite engelska läxa kanske än fast jag inte vill, byta sängkläder i min säng :P
Medans Andreas, pappa å nån kompis åker på badet. Asså är det någon fler än jag som tycker att det är tråkigt på badhuset i nordmaling?! Jag tycker det är härligare att bada ute på sommaren! :D






Nu vill jag ha sommar!!!


Äntligen men ändå inte! :( :)

Jahap! då var linedancen över för denna kväll, tråkigt :(, jag skulle vilja dansa flera gånger i veckan.
Det var verkligen jätte kul ikväll! jag skrattade så att jag höll på att ramla ihop! :D hahaha!! men kul var det.
Denna kväll körde vi bara danser som vi hade kört tidigare (repetition) så jag behöver inte lägga upp videosarna, dom finns redan på min blogg :)
För dom som går nybörjarkursen kanske det vart långt pass 19-21.30 (men alla stannade inte så länge) dom flesta nybörjare for hem vid 20.30/21.00.
Denna kväll skulle vi köra varannan nybörjare- fortsätt-dans, och då fortsättning-danserna blev för svåra fick vi dansa själva vi som kunde den, men jag blir alltid så himla nervös, och spänd då det är många som tittar på, men jag tycker ändå det är kul att visa upp!  Men jag antar att det bara är en tränings sak de e bara å dansa mkt inför många så försvinner det!




En kort sammanfattning!

Kvällen har varit jätterolig! :D Tycker dom som var nybörjare å prövade våra danser var riktigt duktiga! :D



Ha det så bra alla! kram på er!


LINEDANCE!!!!!!!!!! JIPPIE!!

...Idag har jag klippt mig! Ska lägga upp en bild senare kanske :P. Sen har jag varit med min käraste Beatrice och Ellie också en stund, vi gick upp till Inger å Emilia och tränade på lite linedance. Sen har jag ringt runt efter ett sommarjobb, så jag får hoppas att jag får nått!

Nu ikväll taggas det för LINEDANCE!!!!!!!! åh! jag längtar redan! :D <3<3

Ha det så bra alla!!!

Norrfors

...Ja, idag har jag varit i Norrfors, och då kanske ni tänker att vad har hon dit å göra, igentligen så känner jag ingen där men våra grannar brukar vara där uppe i ett hus ibland så vi åkte dit å hälsade på dom!
Åsså fick vi go fika, jätte gott! :D

Då vi kom hem tog jag en sväng med mopeden, jag åkte ner till hamnen "Skatan" som den heter och tog lite bilder :P, det var väldigt svårt att köra där för vägen var lerig å sen var det spårigt med snö som inte hade tinat bort :/ , men jag tog mig fram ändå!

Sen åkte jag runt Lögdeå också, det var kallt, och jag tror jag kommer att få öroninflamation om jag inte sätter på mig en skoterluva och riktiga glasögon (istället för solbrillor) men annars gick det bra, det är så härligt att köra moped igen! :D.

Sen har jag städat bilen åt mamma å pappa, det var så mkt hundhår och skräp i bilen, jag är en sån som vill ha rent åtminstone från hund/katthår i min omgivning. Så nu är bilen ren igen!

Här kommer lite bilder från dagen!








En kväll med Maria <3

En ganska bra dag idá, först åkte vi och handlade och jag ville ha påskgodis med hittade inte det jag ville ha... så det fick vara tänkte att jag kanske hittar sånna på handlar´n istället. Så då jag kom hem tog jag ut moppen och körde upp till handlar´n och vad tror ni att jag hittade där jo- det godiset som jag sökte!!!!
Sen efter det åkte jag direkt till min vän Maria och var med henne och vi spelade "the sims" (vet att ni tycker det är lite löjligt, men ibland så kan det vara riktigt kul!) Sen blev det middag och på bordet serverades; Sill,potatis och (stekt korv till min bror för att han inte tycker om sill) Jätte gott var det!
Sen då klockan slagit 19.00 (ca) så åkte jag tillbaks till Maria och spelade lite mera "Sims", sen bjöds man även på en skinkmacka och mjölk :)
Åsså så fick jag såklart se skotern det var en "Yamaha Venture -92" såg den dock inte så bra hoppas jag får se den någon annan gång i dagsljus!


Tror den såg ut sådär! fast röd.


Tisdagens försenade linedance video!

Ja här kommer den försenade videon "Start, stop and change" för att jag inte visste vad den hette men pratade med min danslärare idag så då fick jag veta vad den hette.... Så det är bara att börja dansa!

 


1 April!!

Jahap då var det första april då är det någon som har blivit lurad eller har lurats ?

Jag blev lurad men det var världens sämsta aprilskämt tycker jag så är löd det; "JAG ÄR JÄTTE ARG PÅ DIG DIN APA"... nå vad tycker ni om det?
jag trode först att jag hade sagt nått dumt till henne, men sen sa hon bara "april april"

  Annars har jag bara haft allmänt tråkigt idag.
Men nu på kvällen så har jag faktiskt varit ute å kört moped! riktigt kul vare! hoppas vara vägarna kan hålla sig bar nu så jag kan fortsätta köra :)


Det där är en bild på en sådan moped som jag har (hittade dock inget foto på just "min", men den som jag har ser exakt lika dan ut!)


RSS 2.0