Lite sömn och dåligt väder

En dålig natt har det varit, har inte kunnat sova nått känns inte som det i alla fall tror att jag bara har vilat.
I skolan går det vell sådär bra att vara trött och typ räkna matte= går dåligt, men nu är det slutet av dagen och jag gick med Grace till hennes syster för att hon skulle till skolan, och gissa om det var och är dåigt väder?!
Jag säger bara ush!! vilket skit väder, i går var det snö på marken och idag är det bara vattenpölar kvar.
Men men man kan vell inte deppa bara för att det är dåligt väder ute eller (?)


Har engelska nu snart närmare bestämt (14.30) så vi ska bara se klart en film "Ones were worriors"
Jag tycker inte om den. Men sen då jag kommer hem ska jag slappa! och till kvällen så blir det nog att göra lite läxa och dricka lite glögg :)

 

Är pepp för imorron då är det dans!!!! sååå kul :):)


Engelska prov

Ja som ni kanske tror av rubriken att jag har haft engelska prov, men så är inte fallet utan vi fick tillbaks provet som vi har gjort för länge sen men det var hyffsat bra i alla fall så jag är nöjd!


Och ni kanske har tyckt att jag har tjatat om mina dansskor?! men nu behöver jag inte tjata lika mycket, för nu har dom kommit fick dom igår passade utmärkt! och att det var dans på kvällen. Men ett par var fel så fick skicka tillbaks dom idag det var Beas som jag var tvungen å skicka tillbaks, men min lärare blev glad över att jag Äntligen hade köpt ett par skor.



Ikväll blir det nog läxläsning tror jag eller det måste bli det om jag bara inte styr det framför mig! vilket jag inte får göra, har engelska tills imorgon och no (tror jag).

tänkte bara visa mina dansskor som jag har beställt!


Mår inte så bra

Ännu en dag i skolan, som inte var så bra jag åkte till skolan som vanligt på morgonen men då jag kom till Grace så märkte jag att det var något fel jag började på må dåligt. Men jag bestämde mig för att åka till skolan i alla fall och se hur det skulle gå det kanske skulle gå över. Jag hade två lektioner på morgonen och på matten så hade jag prov men jag kunde inte konsentrera mig, och var trött och svettades ibland kändes som att jag hade feber, så jag ringde till pappa då lektionen var slut och åkte hem. Nu sitter jag vid datorn och jag har ätit och mår mycket bättre men är fortfarande trött, jag tror att jag ska ta en promenad med hundarna så jag får friskluft. 

Vet inte riktigt vad som händer ikväll måste nog göra lite läxa så jag kan fara på linedancen imorgon.


naglar

håller på att måla mina naglar nu, med mitt nygammla nagelack som jag fick at min bror förra julen har inte använt det förrän nu... Ni får se resultatet nedan färgen heter "chili red"




Scarft

Ja idag var det vanlig skoldag nästan, förutom att jag hade matte prov och det gick inte bra. Men annars efter skolan så åkte jag och köpte mig en scarft se bilden nedan.
Ikväll händer det inte så mycket ska kanske vara med en kompis och se på idol.

tråkigt

Ja stads resan blev av som planerat, då vi väl kom dit så gick vi till dansskolan och då visa det sig att dom inte öppnar förrän 15.30! och vi var klara 13.30 och då hade vi kollat alla skoaffärer i stan efter gå gatan men ingen hade ett par dansskor, så vi bestämde oss för att vänta till halv 4. Då vi väl kom tillbaka dit så sa dom att de inte sålde några sånna skor längre, så hon hämvisade mig till INTERNET, då vi gick ut därifrån så blev jag jätte arg på henne. Men det enda inköpet blev 2 plektrum.
Vi åkte med 4 bussen hem, så jag var hemma vid halv 6, han bara äta sen gick jag till grannen en sväng, då jag skulle gå hem var klocka 18.35, jag skulle på linedance då så jag skyndade mig hem så då fick jag reda på att jag hade telefonen det var Maria som ringde och frågade om umeå resan,samtalet gick fort.





Sedan skyndade jag mig till dansen då var klockan 18.40 jag brukar i vanligafall vara där då, men jag hade tur läraren hade precis kommit dit, så jag berättade om dagen för henne och jag fick prova hennes dansskor kan säga att det var stor skillnad  dom var jätte härliga att dansa i.
Den kvällen dansade vi cha cha jätte kul men svårt, Anette berättade och visade hur man skulle hålla olika kroppsdelar i dansen alla gjorde fel, hon fick springa runt och vrida till alla! :) men då jag kom hem hade jag världens träningsvärk i ena vaden så det tog på, har ont fortfarande!
Men idag ska jag ringa och beställa mig ett par skor så att jag förhoppningsvis har dom till nästa tisdag.




Idag är jag i skolan, och fick en glad nyhet då jag kom till skolan på no lektionen, vi fick se resultatet på vårt prov som vi gjorde i kemi, jag hade förväntat mig ett G men jag fick MVG konsitigt mitt första mvg under hela min skoltid men gissa om jag blev glad! :) Just nu sitter jag i en datasal, utan min komip Grace för att hon är hemma och är sjuk, pratade med henne igår och det lät som att hon kanske har fått svininfluensan tråkigt nog :( men hoppas hon blir frisk snart igen!





Ikväll, ska jag ut och gå/jogga men en kompis Filip, sedan måste jag nog träna på lite danser kanske och ringa ett samtal. Sen ska jag se på Mammas pojkar, tyvärr kunde inte jag och min kompis ha traditionen som vi brukar att ta en promenad tillsammans och sedan se på Mammas pojkar tsm, men det får vi ta nästa gång då.

längtar!

Ja nu blir det en umeå resa imorgon, det är vad som är planerat ett par dansskor ska nu inhandlas vilket jag har tjatat om mycket, men om det inte blir några ändringar så åker jag och Grace buss till stan i morgon kul!
Men  det blir bara en snabbis, måste juh hinna prova dom på kvällen också då det är linedance träning!
Längtar sååå mycket tills dess!



Skolan idag var vell okej gick vell hyfsat bra på dom flesta lektionerna förutom på matten där gick det lite trögt det var surrigt i klassen så fick dålig koncentrationsförmåga :( men däremot så gick engelskan som rinnande vatten!

Har tänkt att ladda upp lite bilder men har inga för tillfället har tagit bort allt från datorn.


fredag den 13

ja idag är det ju oturs dagen och lite otur kanske jag har haft. Jag har nämligen varit hos tandläkaren och dragit ut en tand och inte vilket tand som hellst utan en VISDOMSTAND inte så härligt men då dom drog ut den var det smärt fritt det var bedövningen som gjorde ont hon som bedövade höll typ på att utbilda sig till tandläkare och hon var nog ganska nervös för att hennes hand skakade som hon höll sprutan i och misslyckades med bedövningen så en riktig tandläkare som är van fick göra om det :P och då känndes det inget efteråt. Men halva mitt ansikte vart bedövat men nu har det gått över.

Sen ikväll ska jag vara med Maria :) ska bli kul att vara med henne det var så länge sen! vi ska nog se på idol.

Och i morgon ska jag på kurs för övningskörning kommer att vara härligt att ha gjort bort det, så man får sätta sig bakom ratten hehe! :)

På måndag hade jag tänkt fråga mina föräldrar om jag får vara ledig och åka in till stan, och köpa mina dansskor!


tandläkaren

Jag har jag varit hos tandläkaren på morgonen inte så kul, har haft ont i flera dagar och knappt kunnat äta så jag trode att det skulle vara skönt att få reda på vad det var men inte då! Det visade sig att det typ par en visdomstand eller nått som var på väg att komma och att jag moste ta bort tanden som sitter ovanför :( ! inte kul alls och dom sa att dom kunde göra det med en gång då jag var där, men jag var juh inte bered på att jag skulle vara tvungen att dra ut en tand. Så jag bestämde mig för att boka en ny tid och den blev nu på  Fredag! jag vill inte dra ut den det är sååå hämskt! jag ska fråga pappa om jag kan få åka till stan och göra det istället :P hoppas kan man juh alltid göra.

Men nu sitter jag i en datasal och har håltimme till 14.30 :) sen har jag bara en lektion kvar!! jippi!
Sitter på nålar vill bara att det ska bli Tisdag så jag får DANSA !! så kul!!!

Hoppas även att vi får tid hos vetrinären i morgon med Ella så jag kan ta ledigt och följa med måste köpa mig ett par dansskor, jag börjar bli desperat!

Har funderat på att rikta in mig på något speciellt på min blogg men jag vet inte vad och jag vill göra om det med till något TEMA eller så men jag vet inte vad jag ska göra, så OM NI KOMMER PÅ NÅTT SKRIV!  :)
                   

                                        
                                                                  
   



                                     
                               



tråkig dag

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag förutom att jag ska fara till Grace med en annan kompis :).
Men hittils så har dagen varit ganska tråkig åkte till stugan en sväng, men annars har jag inte gjort nått.

Var med Bea igår och såg på idol satt vid datorn lite och vi var bara tvungna att dansa! :)
Annars så längtar jag bara tills på Tisdag då är det line dance!!! :) ska även försöka få pappa att åka  till stan på måndag måste ha mig ett par dansskor!!



RSS 2.0