Helg

Äntligen så är det helg, denna dag har inte bestått av så mycket. Jag gick till farmor och hämtade en vinst som jag hade vunnit det var en glasstaty av vännäsbron inte så speciellt. Efter det så såg jag på tv sen skulle vi åka till mormor för att hon fyller år idag så jag slängde mig i duschen i sista sekunden han precis duscha klart :P och göra mig iordning, då jag var klar så hade alla redan gått ut till bilen. Då vi kom dit så trodde jag att alla mina kusiner skulle vara där men det var dom inte jag och min brosha var dom enda barnen där.
Då vi kom hem så åt vi middag det blev tacos gott :)!  Sen ikväll så har jag typ inte gjort något jag trodde att jag skulle vara med Maria men så blev det inte så jag blev ensam. Såg på kändisdjungeln det var bra att Karl-petter vann !!
I fredags så var jag med Maria och vi gick till UG och där träffade vi Bea och Jimmy, det var inte så jätte kul på ug men det funkade vi såg på idol och åt varma mackor gott! Vi gick sedan till Maria vid typ 21.00 och då övertalade Bea Maria att hon och Jimmy skulle få följa med oss till henne men det var bara Bea som ville så hon sa att han skulle hämta henne sen. Vi satt i soffan och pratade och hade trevligt, Bea gick tillbaka vid 22 tiden och vi fick följa med och möta upp Jimmy då jag och Maria kom tillbaks till henne så satte vi på tv:n. Vi såg på  Men in black 2 den var bra. Vid 23 tiden åkte jag hem och gick med en gång till sängs.

torsdag

Idag har det gått bra i skolan jag hade bara tre lektioner. Min dag började 9.30 och slutade 14.40 jag hade håltimme idag och då ringde min kära mamma och undrade om jag kunde komma och möta upp henne på banken, för att jag skulle fixa mitt LEG det var mera omständigt än vad vi trodde jag hade med mig ett kort på mig själv men det dög inte sa han som vi pratade med. Så då fick vi gå på RJ´s och och ta ett nytt kort och den gången gick det bättre. Sen efter det så trodde jag att mamma skulle skjutsa tillbaka mig till skolan men då var vi tvugna att gå på Trafikskolan men det var ingen där dom var i Umeå och körde idag. Jag ska börja övningsköra så då måste man gå en kurs där först. Då jag kom hem så gjorde jag inte särskillt jag gick och klippte klorna på min grannes hund för att jag är "Doggy walker" när hon jobbar. Sen åt jag middag och gick ut med mina egna hundar och sedan med hennes. Nu sitter jag framför datorn och har precis bäddat nya sängkläder i min säng, det var jobbigt att leta fram någonting som passade ihop. Sen ikväll måste jag nog plugga lite matte för att jag har ett prov i det imorgon måste nog kanske göra lite no också har ett prov i det på måndag nästa vecka.


Slutet av veckan äntligen fredag

Hej nu är det äntligen fredag jag vet inte riktigt vad som händer i skolan idag förutom att vi ska se på film på engelskan men jag kan inte för att jag har blivit förkyld så jag är hemma idag. Idag har jag inte gjort så mycket jag har bara tagit det lungt håller på med lite läxor och så. Jag ska bara vara hemma idag.


Tisdag morgon

Nu är det tisdag och jag har sovmorgon idag till 12.10 härligt, :D. Nu på morgonen har jag inte hunnit göra så mycket, jag har suttit vid tv:n och tittat på How it´s made= så funkar det, den här gången visade dom hur man gör brandhjälmar, båt kompass, och förpackningstuber. Efter det gick jag ut med min hund Ella :P, och nu sitter jag vid datorn och skriver det här. Idag i skolan så ska jag först ha no och sedan matte, min dag slutar 14.00. Ikväll ska jag förhoppningsvis fara på den första linedance kursen för i höst, men inte den sista XD. Jag har gått och blivit förkyld så det är därför inte säkert att jag orkar vara med på kursen än om jag vill.


Torsdag skolan

Hej idag är jag iskolan, just nu sitter jag i en liten datasal i D- hemvistet med en klasskompis. Jag ha har bara hunnit haft en lektion idag och det var NO, nu sen ska jag gå och äta lunch kanske ensam kanske med någon kompis vi får se. Efter lunchen har jag engelska och matte sen slutar jag. Min dag slutar 14.40 det ska bli skönt att komma hem då. Jag har varit inne på blocket och hittat en väldigt fin gitarr ni kan se bilden. :)


härligt med fredag

Hej ännu en vecka är gjord och min dag har sett ut som så att först i morse hade jag sovmorgon till 11.30 så jag körde moped, jag vaknade 8.30 och gjorde mig iordning sedan åkte jag hemifrån 11 det tar typ 15-20 min att köra till skolan. Sedan då jag kom dit så hade jag först engelska och efter det så hade jag en timmes rast (håltimme) sedan hade jag matte som sista lektion så jag slutade 14.20.
Jag var hemma vid 14.45, då jag kom hem satte jag mig vid datorn sedan var det middag. Det blev någon          korvgryta, men det var gott och nu sitter jag vid datorn och chattar med mina kompisar. Sedan ska jag kanske fara och vara med en kompis.

RSS 2.0