Måndag

Igår var det en ganska tråkig dag fram till kl19 på kvällen :P, underdagen så gjorde jag väldigt lite jag tog in lite ved och tänkte byta sängkläder i min säng med det blev inte så, jag var less och trött då jag komme in så jag satte mig framför datorn. Jag  skulle igentligen kanske vara med Bea efter att jag hade gjort bort sysslorna men så blev det inte. senare på kvällen åkte jag till line dancen :) vi hade jätte roligt men det var rena idrotts passet trode inte att det skulle bli så jobbigt den gången vi var ca 7-9 st och drack upp ca 5 liter vatten tillsammans på två timmar ;P men det var roligt. Sen fick vi reda på att Annette ville ha med gruppen till Luleå och tävla!
Jag kände mig inte så pepp på det i början med efter natten då jag har fått smällta det så kanske det skulle vara ganska kul! :) så vi får se.




Tisdag
Ja idag vet jag inte riktigt vad som kommer att hända jag vet bara att jag har fått nya kläder idag som vi ska åka och hämta i nordmaling sen då pappa slutar. Jag kanske måste ta tag i lite plugg idag :( än fast jag verkligen inte vill!!

At school

Ja nu är det ännu en dryg måndag i skolan, hatar måndagar. Jag var så trött i morse att jag helst bara ville ligga kvar i sängen! men det fick jag juh inte men jag låg en halvtimme till :P, det var väldigt härligt!! :D
Men annars så har det inte hänt nått i skolan hade no på morgonen först och vi fick typ bara sitta och lyssna, fast han gjorde en liten labb för oss :) sen efter det så började matten och det gick inge bra för mig var för trött så jag kunde inte ens räkna ut ett tal! :( men men det funkade ialla fall.
Nu sitter jag i en datasal men en kompis (Grace, jag börjar inte min sista lektion förrän kl14.30 dryyygt!!, så då sitter jag här och fördriver tiden :P. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske blir det å göra lite läxor har två prov till vecka 45 :( jobbigt!!

En tråkig dag

Ännu en tråkig dag iskolan, hade inte så många lektioner idag bara två stycken så det var skönt, slutade 14.00, och då jag kom hem så fick jag gå ner på mammas jobb och hämta Ella vår hund hon blev jätte glad utav att jag kom. Sen fick jag påbörja en promenad hem också det var drygt men jag gick med ett raskt tempo.

Då jag kom hem från promenaden satte jag mig vid datorn ett tag sen så vare det bara att börja med maten köttfärs och makaroner det blev riktigt gott :). Sen åkte jag till en kompis och tittade på hennes hundvalp det var jätte gullig och liten. Sen då jag kom hem från henne så fick jag ta ännu en promenad fast med Chrille :) och nu ser jag på tv.


school is boring

Idag är det skolan som gäller vilket är tråkigt No lektionen var så tråkig att jag höll på att somna ! :O vilket inte är bra jag hade hoppats på att vi skulle få göra någon labb eller så, men inte då.
Jag ska snart gå och äta lunch, jag tror att det är fisk = äckligt :(

Sen idag  då jag slutar så ska jag och Grace ta en cykeltur till Haggströms modehus i Lögdeå, och kolla på lite kläder kul ska det bli :D.

Jag vet inte än vad jag ska göra ikväll nånting blire vell, kanske åka på badet om någon fler ska dit annars blire vell å vara hemma ska nog ta en promenad med Maria tror att jag lovade det igår :P.


Söndag slutet av helgen

Äntligen har jag kommit hem från stugan, det var härligt där med men ännu härligare hemma.

Igår var jag men en kompis i stugan hon fick åka med mig ut på min moped :P, på kvällen skulle mina föräldrar ha fest men nära och kära :P så då gick jag och min kompis ut till husvagnen för att se på film det blev "kate och leopold" välldigt bra faktiskt vi drack lite dricka och åt chips till sedan efter en dryg timme tog batteriet slut så då somnade vi en stund. Vid midnatt kom mina föräldrar och väckte upp oss och då gick vi in.
Sedan på söndag så åkte vi hem.


RSS 2.0