Har inte varit så aktiv...

Förlåt för att jag inte har varit så aktiv på att skriva, men det är juh inge kul då ingen kommenterar...

Idag blev det ett besök på vårdcentralen för mig pga att jag har ont i örat :P men örat vare inge fel på så det var bra, min förkylning har med börjat ge sig är dock fortfarande ganska snorig men tror att febern har försvunnit känns åtminstone som det! Men försäkerhets skull blir jag hemma från jobbet även imorn,, tråkigt nog men bättre det än att jag ska bli dålig igen.
Ikväll har jag varit ute med Ella (min hund) och Anette med hennes hund, det var trevligt vi gick ner till hamnen så hundarna fick bada lite å så =). Just nu längtar jag till Nordmalingsmarknaden, och till söndag då vi åker upp till Lyksele och ska gå på djurparken och på dollar store för första gången, har varit på djurparken förr men aldrig på dollar store så det ska bli kul! =)

Kommer nog lite bilder från det sen kanske ;P

Har gått å blivit sjuk :(

Denna helg har varit bra på lördagen var det rundviksgården och sen blev det stugan senare på kvällen kom min vän Maria ut och vi tog med oss Filip också och for ut å fiskade fick lite fisk men dom var bara småa.
Sen då jag vaknade på söndag morgonen hade jag ont i halsen å var helt slut.. Det visade sig att jag hade feber, inge kul :( blev inget jobb för mig idag :(. Idag måndag så var morgonen inte så bra heller inte förrän på eftermiddagen/kvällen som jag har kvicknat till lite men tror fortfarande att jag har kvar febern, har fortfarande hosta å ont i halsen också. För hoppningsvis är jag mkt bättre imorn vill kunna fara på dansen imorn än om jag kanske kommer måsta sitta på sidan å bara titta på,, vill också kunna jobba igen.

Men men ha det så bra alla så hörs vi!!

Nu blire Gräsmyr! =)

Jahap, då bär det av till gräsmyr med maria å lena på dans, det ska bli skojj det är Titanix och The Playtones som spelar! :)

Min dag på jobbet

Ännu en dag på jobbet var avklarad, hade önskat mulet väder men så blev det förståss inte. Min dag började kl 9.00 den tiden började jag att jobba, för mig blev det gräsklippning fram till lunch och sedan fick jag fortsätta klippa klart till eftermiddags fikat. Sen fick jag gå och rensa ogräs runt de ny planterade häckarna vilket var lugnare då fick jag vila mina fötter som jag hade så ont i,, men nu har jag inte det tack vare att jag fick sitta å vila dom på jobbet ;). Vår arbetsledare var sjuk idag och imorgon har hon semester typ så igentligen är det ganska skönt för då ser hon inte om vi sitter ner ibland ;P. Fick med besök av Maria och Oscar idag på jobbet dom komme å frestade mig med varsin mjukglass men som tur har man en snäll kompis som hade tänkt på mig och tagit med sig en sked så jag fick äta lite ur hennes :) <3
Dagen slutade som vanligt 16.00 åkte då på konsum å sen körde jag hem med Maria.


Väl hemma så fick jag vänta på middagen för att vi skulle ha mat främmande av Inger och Christer så det blev typ inte mat förrän halv 5 å jag var jätte hungrig som vanligt typ.

Sen ville Andreas (min lillebror) han kompis Anton ville köra en sväng med mig på mopeden, å det blev lite pinsamt för hans moped gick typ mkt fortare än min :$ det har den inte gjort förut. Måste få tag i en ostrypt CDI-box så jag kan trimma upp min.


Nåja, här kommer lite bilder från min dag..
Mitt ogräs rensar verktyg


Den ny planterade häcken som jag rensar


Smutsiga byxor..


Ogräset..


Min arbets plats

Mina 3 veckor är började...

Idag var det första dagen på mitt jobb hos kyrkan första dagen var inte så jobbig som jag trodde att den skulle vara,, det gick bara bra, vi är 4 st som jobbar period 2 och dom är snälla så det går bra. Jag börjar min dag 9.00-16.00 åsså är det lunch å fika paus. Vi har tur att det inte är så stora ytor som vi måste klippa det är bara runt och mellan gravstenarna, resten tar dom med en åkgräsklippare.
Men nu har jag ganska ont i fötterna å blåsor i händerna har jag också fått.


RSS 2.0