Tröttsam dag!!

Alltså nanting!! Har varit så sjukt trött idag :/ först imorse kom skatteverket hit och informerade lite sen har jag suttit å hängt vid datorn och sovit en stund innan lunch nu ska jag och Alrik snart fara iväg å handla material typ... skönt att få komma iväg och göra något annat!

BTW var och blekte håret igår lr rättare sagt så blekte jag på utväxten! :) Så nu ser det inte lika hämskt ut! Trivs väldigt bra med blonda slingor :D

Hemma igen!! så himla skönt!!

Ja då har man varit i skolan två dagar efter en helg i Luleå som inte var så toppen! Det var jättekul att träffa Maria och se hur hon hade det, men krogen hade jag gott och väl kunnat hoppa över! Det var då sista gången jag går ut på krogen... Nästa blir en pub!!

Nu är Erik äntligen här iaf! :)

Luleå!!

Halloj! komme till Luleå igår vid ett tiden efter att ha suttit på tåget i lite mer än 3 timmar :P Gårdagen bestod av lägenhets häng, mathandling sen en bio på kvällen, vi såg på Ted- riktigt bra faktiskt!! :) Sen såg vi på X-factor och brände av en film och tog oss en supergod drink <3

Idag är har vi blivit bjuden på middag hos någon vän till Maria som vi kanske ska på... beslutet hänger typ på mig... Sen blire 20års kalas och krogen efter det som kallas för STUK här uppe! Men helt ärligt så ska det bli skönt att få komma hem imorrn!! har turen att få åka bil hem med Maja :) Jag hoppas att kvällen/natten kmr bli awesome ikv! Med lagom mkt dricka!!

Snart helg!!

Härligt att det närmar sig helgen... Sitter på skolan nu och fick i uppgift av min lärare att leta upp studieplanen för dekorativ målning A samt äldre målnings tekniker A... på skolverkets hemsida, men det är ju fanemej omöjligt att hitta! :@ Hoppas på en kort dag iaf! :)

Sorry att jag är sämst med bild upplägg... slänger upp en på mig sj.

RSS 2.0