Gott Nytt År på er alla!!

Ja rubriken säger en ganska bra sak och det önskar jag er alla som läser min blogg!
Vad ska ni göra på nyår då? Själv ska jag snart gå till Beatrice och fira med henne det var tänkt att Maria skulle komma också men så blir det nog inte hon säger att hon har "feber" men jag vet inte om jag tror henne.

Men ha det gott allesammans!!!! Så ses vi på det nya året!!!!


     


Häggströms

Ja rubriken pratar juh lite för sig själv men jag har varit på häggströms modehus idag med Maria jag var ute efter ett par jeans och det hittade jag med det blev ett par Cheep monday byxer mörkblåa. Blev lite sugen på att köpa en t-shirt med men satte stopp för mig själv.

Och senare efter middagen så hade jag tråkigt så jag ringde till Maria så nu är ja med henne, det blir vell å se på lite tv senare, är det någon fler som ska se på Legally Blond?? skit bra film! vi ska då se på den xD.


Om ja har tur så kanske det blir lite dans träning också ;P

Ha det bra!


Snöskottning

Ja ni kanske förstår vad jag har ägnat en del av min dag till idag, nämligen snöskottning men jag behövde inte använda mina egna krafter nej utan jag körde traktor hos mormor :) det var kul, mamma skottade gårdsplanen och jag fick skotta lite på åkern eftersom att det var första gången som jag provade på att skotta. Men det var inte så svårt som det verkade men mamma är väll inte världens bästa lärare. Jag hade klarat skopans inställning bättre själv tror jag, för med hennes hjälp av det så fick jag med mig lite gräs! men det är enkelt att köra men lite svårare att sköta skopan sammtidigt. Vi var klara på typ en timme sedan åkte vi ner till Nordmaling för att Andreas skulle köpa eller få ett par vinterkängor och så blev det han behövde då inte betala dom själv. Efter besöket på Sport ringen så åkte vi upp till Nordmalings skor för att jag skulle titta på ett par finare klackstövlar. Jag köpte dock inga jag vill ha två olika ett par som är mera gjort för vinter med klack och ett par finare som man kan ha i skolan på sommaren typ. :P Så jag får se om jag kanske måste åka in till stan för att hitta ett par billigare jag provade många men det var bara ett par som jag gillade och dom kostade ca 1200kr! vilket jag inte vill betala, sen provade jag också ett par andra det var "boots stuk" på dom om ni förstår vad jag menar :P
men men jag får se måste säkert åka dig igen sen men jag måste ha ett par nya jeans först! så kanske blir det Häggströms imorgon vem vet!


Aja, kvällen ser vell inte så jätte rolig ut hittils har sett på Design Simon & Tomas ett ganska bra program, sen måste jag öva på danserna och träna lite kanske, ska försöka att prova på det som Eva sa till mig igår att jag ska blunda och dansa, då blir det typ automatiskt att man sträcker på sig och tänka på att sätte fötterna utåt!


Ps: Beatrice det kan du också prova, jag vet juh att du behöver sträcka på dig! skadar inte att pröva :)

Resan till stan och Julen! <3

Jag har inte hunnit skriva så mycket så den här gången blir det långt... I måndas åkte jag och en kompis till Umeå för att handla julklappar, det gick fort och vi var klara på ungefär en timme till pappa blev det en film "Ocean twelve", till mamma en plånbok, och till min lillebror ett halsband :) alla vart nöjda.

Men nu till julen... min morgon startade med lite städning och julstök men det  blev ändå en ganska lugn dag, jag och min lillebror gick till vår farmor och farfar för att lämna nårga julklappar och säga God jul och grattis till henne på namsdagen. Sedan då vi kom hem så var det bara att göra sig iordning för att vårt främmande skulle komma vid 15 tiden, jag var också tvungen att ta en promenad med Zorro vår hund och då jag hade kommit tillbaks såvar dom redan hos oss pappas bror och hans flickvän. Det blev en spiidad bytning av kläder och sminkningen gick också fort :P!

Sen var det bara att bänka sig framför tv:n och se det man missat av "kalle", efter det blev det ett efterlängtat julbord men massor av god saker! Vi hade jätte kul vid matbordet mes massor av skratt!!
Sen efter en stund att vi hade ätit så kom en tomte helt oväntat och kastade in ett paket i hallen och sprang och kramade om mig (och jag fick nog hjärtat uppe halsgropen) blev skit rädd var inte alls beredd på det.
Nå väl senare på kvällen blev det mera paketöppning men då av en planerad jultomte vilket var jag. Och det gick bra! jag fick många fina klappar hade tänkt att lägga upp lite bilder men mamma och pappa tycker inte om att jag gör det, men jag tänker ialla fall berätta vad jag fick och det var: Ett par tjock sockar och ett par vantar (stickade), en träningsbok (träna en kvart om dagen med Paolo Roberto, en mascara, en badhandduk, en övningskör skyllt, och en annan välkommst skyllt. Det var säkert nått mera också men jag kommer inte ihåg det nu...


Och vad gör jag nu då... jo jag gör inte så himla mycket jag ringde på en skoter idag och jag skulle vilja ha men pappa vägrade att jag ens skulle på köpa den! jag blev skitsur. Här kommer en bild på den...

Polaris indy sport gt 340 -90a


Mycket folk!

Ja jag var i umeå igår med Maria och handlade julklappar, och det var snuskigt mycket folk, jag var bara på Åhléns och Clas Ohlsons men det var mycket folk på båda dom ställen det enda stället där det var lite folk var på busstationen.
Men jag hittade julklapparna så det blev inte exakt dom som jag hade tänkt mig men... det får duga dom blev ändå bra :)


Idag har jag gjort ganska mycket och jag är inte klar än, jag har varit ute och gått med Ella först i skogen en bit, sen efter det då jag kom hem så gick jag över till min granne, men det blev inte länge där förrän min bror ringde och ville ha hem mig för att vi skulle göra en massa saker som vi hade blivit ombedda att göra. Sen då jag kom hem var det bara att sätta igång att städa å ta in ved + att jag skulle elda också. Och nu sitter jag vid datorn och tar en pause men måste fortsätta.

Jag vet inte vad som händer ikväll... får se ska ialla fall åka och handla med pappa.


Boring day

Ja som sagt så har jag haft en tråkig dag i da hade tänkt städa lite imorse men så blev det inte, igår hade jag planerat att byta mina sängkläder men så vart det inte heller, så jag vet inte vad jag ska göra ikväll. Kanske måste ringa Bea  hon brukar alltid komma på nått eller så brukar vi åtminstone alltid få kul än om vi inte gör så mkt! Jaja vi får vell se vad kvällen har att erbjuda!


Jullov!!

Äntligen är det jullov har fick det i Torsdas :) härligt. Har varit hos mormor idag och åkt traktor med mamma kul :) vi skottade snö, i -23 grader det var kallt med jag frös inte lika mkt som jag brukar göra. Och sen då jag kom hem så åt jag middag och gick sedan till Bea, för att träna på danserna inför fun competition den 20:de februari, då jag kom till henne så var hon barvakt till Ellie så vi fick sköta om henne tillsammans.Och det gick vell hyffsat bra att träna! Sen så vi på bonde söker fru riktigt bra program.  Sen så började ett program som heter Glee också bra! men då efter ett tag så undrade Bea om jag kunde tvätta håret på henne så klart jag ställer upp :) hon tyckte att det var svårt att göra det själv utan att blöta ner rästen av kläderna :P, medans tiden tickar iväg och jag har dushat klart hennes hår så går jag hem och hon följer med mig en bit.

 


Yes!!!

Äntligen har snön kommit och jag hoppas att den har kommit för att stanna vi kanske inte får en grön jul ändå?!. Jag har tagit lite vinter bilder så se och njut!







Jag vill ha snööö!

Asså var är snön jag vill inte ha en grön jul utan jag vill ha en vit jul!


Boring!

Asså kan man ha så tråkigt som jag har nu? klart man kan men det är så inte kul, är det nån som har ett förslag på vad jag kan göra ? skriv, förutom att jag måste städa mitt rum det ska jag göra men tänkte nått kul också, och träna på danser. Men är det nån som har något annat förslag ?


Älskade linedance <3

Kan man älska en dans? eller är det bara nått man kan gilla? nä jag tror att man KAN älska en dans för det gör jag, ja får aldrig nog av det kan dansa i evigheter. Vi hade jätte kul i tisdags, vi fikade jätte gott fika Eva hade bakat en jätte god kaka, kommer dock inte ihåg vad den heter (pinsamt!), innan dansen började var jag jätte stressad för att jag pratade i telefonen, så jag brukar alltid vara där 15 min innan det börjar men den här gången var jag där prick! vilket inte kändes så bra, men det försvann då vi började dansa sååå kul!!
Eva avslöjade mig den kvällen också vilket var lite pinsamt, och det var att jag hade ett kort på min som visningsbild på msn där jag gjorde en posé hon tyckte att den var snygg och såg proffsig ut.(A) Så hon berättde det för Anette först blev det lite pinsamt då hon sa det men sen kände jag mig nästan stolt över att jag tagit den bilden då kunde dom se att jag också kunde göra en posé och att jag vågar släppa loss om jag bara vill!
Blev även lite gympa eller vad man ska kalla det, vi testade olika saker hur stark man var osv.
I slutet av kvällen skulle vi ta bilder av gruppen så Eva kunde lägga ut på hemsidan så hon ville först ta en bild av jag och Bea men sen sa vi att Anna kan vara med på vår bild också! och då ville dom så klart att vi skulle poesera (posé), och det gjorde vi sen skulle vi ta en gruppbild med poser det var kul :)!

Ps: ska försöka å lägga in några videosar på danserna om jag får hjälp med det av min kära kompis?!


Försov mig!!

Morgonen började stressigt, väckarklockan ringde halv 8 men jag tryckt på "znooze" knappen för att den skulle ringa igen men det gjode den juh inte! och jag vaknade 08.20 för att jag tyckte att jag sovit länge och då jag kollade på klockan så flög jag upp ur sängen min jag skulle åka till nordmaling (skolan) 8.40! till frukost blev det ett glas yoghurt medans jag sprang runt i huset för att göra mig i ordning. Men jag vart klar på 15 min vilket är rekord för mig på morgonen men jag hade gärna velat äta mera!!


Framme på skolan och min första lektion är Fysik, vi fick jobba i grupp med att göra en uppgift (vet inte om man kan kalla det en labb i Fysik) men vi skulle ialla fall kolla hor stor resistans det var hos olika metall trådar vi provade, koppar, kromnickel trådar med olika tjocklekar. Det var inte så jätte kul men roligare än att bara lyssna på läraren eller att jobba med frågor i boken eller så. Efter det hade vi Matte och det gick inte så jätte bra, för att jag var jätte trött och det berodde på att jag inte hade ätit något, så jag kunde inte räkna så bra! men men det fick funka ialla fall. Men jag fick inte så många tal gjorda under den lektionen.


Till lunchen serverades det "Pyttipanna" jätte gott! det var välbehövt för min mage jag åt två portioner hade nog kunnat äta tre också om jag hade haft sällskap det är sååå tråkigt att äta ensam!


I nuläget så sitter jag i datasalen i D-hemvistet, men två kompisar Grace och Vestin, annars under dagen så väntar Engelska 14.30 så tills dess har jag håltimme.



Då jag kommer hem så blir det att hjälpa Andreas med matteläxan och sen har han lovat att följa med mig till gymmet, det är såå tråkigt att gå dit ensam, måste träna på en eller flera danser också fick läxa av min danslärare i går då jag chattade med henne. Så hon ska hjälpa mig med den svårare delen i dansen på Tisdag.
Måste även plugga till fysikprovet som är på Tisdag, och engelska läxan som är på Torsdag.
Undrar ni hur jag ska hinna allt?? ja det undrar jag med.


Utöver allt det som jag har skrivit nu då ja då längtar jag juh så klart tills på tisdag, inte för att det är sista gången på dansen utan för att det är dans! Jag hade gärna fortsatt dansa och skippat jul uppehållet men man kan juh inte bara gå efter sin egen vilja!

Ska försöka att kanske lägga upp några videosar från dom danserna som vi kommer att dansa under tisdagkväll, mend det får vi se.

Helgen

I helgen har det inte hänt nått, har varit hemma hela helgen och haft tråkigt, hade gärna velat vara med Bea men om är sjuk :( vilket är synd. Men jag har försökt att göra så bra av helgen ändå som det går men har tyvärr inte gjort nått, har gjort lite läxa i går, och var på gymmet med pappa det är allt jag har gjort.

Idag fick jag ordern att laga middan det blev pajer! gott!!  annars har har jag chattat med kompisar.


Idol Erik!

Håll med mig om att Erik var bra ikväll! han ägde ut alla, men att Tove borde ha fått vara kvar istället för Calle.
Jag röstade på Tove :)!  

                                                


Skolan

Idag är det skolan som gäller igen! sååå tråkigt och Grace är sjuk idag vilket innebär att det kommer att bli ännu tråkigare :(. Men just nu sitter jag i en datasal och Pratar med Bea på facebook :). Hoppas att skoldagen går fort idag så jag får åka hem, ska fara på gymmet ikväll :P måste träna upp min svaga kropp :)
Blir nog lite läxläsning då jag kommer hem också har prov nästa torsdag.

So fine is the name.

En mycket rolig dans som vi dansade i går på Linedancen <3

Fick äntligen sova

Halloj! ja ni kanske undrar över rubriken och det är så att jag har inte sovit bra på ett par nätter och vet inte varför men tror att det kan bero på att jag inte har gjort av med så mycket energi under dagen. men inatt fick jag sova hade varit hos Josefin och Jenny för att träna in en dans med som för att dom sa att de inte kunde den så bra, och det gjorde no att jag fick sova.



Åkte även till Wedmans för att köpa ett gymkort, så det blir gymmet idag innan dansen! :) så har planerat att bara
köra armar (biseps och triseps) på gymmet så jag sparar den mesta energin och kraften får juh inte vara helt slut innan jag ska på dansen!!


Idag på skolan vet jag inte riktigt hur dagen kommer att bli för att jag inte har hunnit haft några lektioner än... men jag vet att jag kommer att ha no 12.10 och efter det blir de matte till 14.00 sen slutar jag :) hoppas att Beas dansskor har kommit idag, behöver inte lägga in någon bild på dom för att de är likanada som mina xD.



Men jag tänkte däremot försöka å lägga in en video på dansen som jag Jenny och Josefin dansade igår (om jag lyckas).


RSS 2.0