Kort dag :P

Det är ganska härligt då man inte går i skolan så länge, men jag hade fan vare gladare om jag slutade 2 eller 3 men nej nej jag fick sluta 11!! och då hade jag planerat redan igår att jag skulle stanna på skolan å plugga för att jag har så mkt att göra å inte gör det då jag kommer hem. Så där satt jag å pluggade från typ 12 till halv 3 de var drygt kan jag lova, å trött blev jag också! Sen åkte jag ner på stan för att köpa en ring, men är sååå svårt att köpa själv så jag hittade ingen som jag gillade,, gick på Clas ohlson innan och tänkte kolla om ett USB-minne men det fanns så dåliga så jag sket i det! Tog fyra bussen hem. Sen så glömde jag låsa toalett dörren på biblioteket så hade bara tur att ingen kom in!!


Men nu äre dans snart!!! Har längtat ända sen förra tisdagen!!

Borta bra men hemma bäst! <3

Äntlligen hemma efter ett par underbara dagar i Klimpfjäll. Vi besökte Stekenjokk och Fatmomakke sen har jag och pappa bestigit ett mindre fjäll, det var kul men jobbigt! Det har varit toppen väder, men kallt! Har typ tagit 200 bilder så jag kommer att bildbomba lite här sen ;) inte med alla bilder men några =)


Ikväll blire Eclipse!!!

ca 10

Äntligen!!

Imorgon åker vi!!!! ska bli härligt! Jag ska bild bomba här då jag kommer hem hoppas bara att jag tar några fina bilder ;)


Skolan gick bra idag först hade vi arbetsmiljö och säkerhet vi skulle ha inläsning inför provet som e v.39 drygt! Sen blev det svenska och sist datakunskap och vi fick plocka isär en dator det var jätte kul! :D  å jag fick beröm också :)

rolig dans!


Hahah!! den är kul! :D :D hoppas bara jag får lära mig den ordentligt någon gång så jag inte bara behöver springa med..

Skogshuggare= tråkigt

Jag, Åsa, Janne å pappa har jobbat som skogsarbetare idag, drygt. Vi har tagit ner ett antal små träd i stugan och dragit ihop till högar för att sen kunna tända på det :P

Härligt att vara hemma nu iaf! å ikväll blire att vara med min kära vänn Maria jag har ingen aning om vad vi ska göra men..

Fick även uppdrag av pappa att städa bilen innan vi åker till fjällen på torsdag så jag vet inte när jag ska göra det idag lr imorgon ? skulle jag tro, för sen i veckan kommer jag inte ha tid med det då man kommer hem till middagstid så hinner man inte göra så mkt efteråt slappa, duscha, göra läxor osv.

Jobbit, jobbit...

Japp det är det minsta man kan säga det går tungt i skolan nu alltså, min kära vänn maria ska komma ner å hjälpa mig med matte ikväll så jag kommer ikapp!! :)

Asså jag måste införskaffa mig en almunacka- ett måste

och en del grejor till

  • Mer avanserad miniräknare
  • Make-up remover servetter
  • Underkläder
  • Bättre mascara
ja som sagt en del saker, men nu ska jag springa ner å plugga...

Fan vad drygt!!!

Asså nu e de drygt i skolan ligger efter i matten, å en del andra uppgifter som ska in men dom ligger jag inte efter med men.. ändå skit drygt, sen ska jag vara ledig tillveckan torsdag fredag å de innebär att jag kmr få plugga uta ba fasen!!

Tisdagen gick fint då var jag ledig! Hade en plan på att åka in till stan ändå å göra bort några ärenden men så... klantig som jag är så missade jag 13.15 bussen sååå typiskt å de e första gången det händer!! Men min bror blev väldigt glad kan jag lova!
Dansen på kvällen gick finemang, men jag måste träna på fotpositionerna, hålla ut armarna ovanför axlarna, och träna på att bära en stol med raka armar.. jag har en del att göra med andra ord..
Men taggar helg snart igen!!!! :D :D


Make love hette en dans

 


Byggteori

Sitter på byggteori lektionen nu utan lärare.. hur bra tror ni det funkar.. inte så bra :/ vi är 3st här inne dom andra två sitter å spelar spel tror jag, medans jag skriver här. Vi hade lärare innan lunch och då gjorde vi teori.. Läraren gick ut och det var någon som spelade musik högt och vi ville inte höra på den så det var en som sa till han att stänga av musiken, då fick en annan person som inte ens hade med det att göra frispel och hotade med att slå killen om han inte upprepade vad han sa, men grejen är att han inte ens sagt något olämpligt iaf inte vad jag kunde höra.


Då jag kommer hem så måste jag räkna matte ska ha räknat klart kappitlet tills på onsdag har typ 3 sidor kvar :P

Taggar dansen imorgon!! <3 :D



tänkte testa era kunskaper ;)

Distanstest för körkort


Försenade bilder från invigningen av botniabanan..

Jag lovade att lägga upp bilder på kungen å allt.. och nu ska jag göra det, här kommer lite bilder.





En duktig kör med ungdomar som kommer från dom olika hållplatser som norrtåg kmr att stanna på..
duktiga var dom på att sjunga.

Kungen talar!




Baggböle= dans <3 !

Ikväll bär det av till Baggböle, det ska bli kul! har bara varit ute på dans typ 3 ggr i sommar :O vet lite veird då det gäller mig men.. aja,, det blir jag och Lena som åker. Är taggad det enda felet är att det är mitt i veckan å jag ska upp 5.30 imorrn!!

Ha de gött alla!!

SORRY!

Ledsen för att jag inte har uppdaterat så mkt men detta beror på att min egen dator e inne på lagning som jag säkert tidigare har sagt, å den skulle vara borta i 1 vecka men nu är den inne på andra veckan och har inte blivit lagad än.. vilket är skit och jag blir bara så förbannad jag behöver juh min dator inom skolan och sånt.. åååååååååhhh!!!!

Köpte en ny jacka idag, kan dock tyvärr inte lägga upp några bilder på den.. synd.. men den var inte billig kan jag lova, den kostade mig 1299 kr!! :O vilket sved lite :P

Skolan gick också bra, vi gjorde inte så himla mkt, hejde fogmassa där vi kaklade igår.. satte upp några hyllor, speglar å väggar.. de var väll det, fick sluta halv 2!

Har även hunnit med linedance ikväll, kul men anette körde lite hårt med oss ikv,, men men.. Vi fick springa med i ett antal danser med som jag inte har fått lära mig eller som det var jätte länge sedan jag fick lära mig,, en var JUKEBOX den var kul! om man kan den ordentligt..

Men nu äre god natt, ska upp halv 6 imorrn så behöver sömn

Fan vad det är tråkigt att vara sjuk! :(

Asså en dag att vara sjuk är så himla tråkigt! Men jag har ändå inget lust att åka till skolan imorn för då kmr jag bli tvingad säkert att vara med på idrotten å den energin har jag inte riktigt än då kommer jag säkert bara att bli mer förkyld å helt slut.. Så jag åker till stugan istället där mamma å pappa är å tillbringar helgen där,, det kan nog bli skönt!

Jag har gjort så lite jag bara kunnat idag, har sovit välldigt mkt idag.. typ inge mer sett på tv å suttit vid datan.

RSS 2.0