Invigning av botniabanan <3

Är lite sen med det här inlägget jag vet att det borde kommit in igår men men.. som sagt rubriken talar juh om vad jag tänker säga här så jag behöver inte upprepa den igen :P. Jag tog en del kort igår på kungen å filmer har jag med, känns bra att jag fick vara där i se honom "live" hihih ;)
Jag kmr att lägga upp bilder från den dagen så fort min data har kommit tillbaks från lagningen. Var tvungen att lämna in den på Mediamarkt för att batteriet slutade fungera så dom skulle programera om den så jag skulle få tillbaks den om 1 vecka vilket det har gått nu sen jag lämnade in den
sådom lär nog ringa under kommande vecka hoppas å tror jag =)


Idag har jag bara chillat, typ inte gjort något alls, varit ute å åkt bil 2 ggr för att det är så dåligt väder, legat på soffan å sovit suttit vid datan sett på tv på Pimp my ride tja sen har jag inte gjort så mkt mer varit ute å cyklat me Ella några gånger..

Ha de bäst! <3<3






Zorro och Ella mina hundar <3






Recept







Kräftsjtärts och mangopaj

ca 6 pers
1 smördegsrulle

Fyllning
1 dm Hackad purjo (den vita delen)
200 g philadelfiaost (gärna smaksatt)
2 dl creme fraiche
salt, peppar

Garnering
1 brk kräftstjärtar
½ brk cocktailtomater
1 tärnad mango (eller 1 brk)
dillfrön
machesallad

Gör så här
Grädda pajskalet i 225 grader i ca 10 minuter (nagga botten)
Blanda den hackade purjolöken (vita delen), philost, creme fraiche, salt och peppar. Bred ut röran idet avsvalnande pajskalet. Dela i 6 bitar.Lägg på sallad, tomater i halvor, kräftstjärtar, mangon och strö över dillfrön..

Hoppas det smakar bra! Såg välldigt mumsigt ut!!

Ingen utflykt för mig..

Nepp jag fick vara hemma idag, fick imorse bara sådär flera kräkningar.. konstigt tkr jag för att jag mådde hur bra som hellst innan :S men nu mår jag bättre.. hel mek men men..

Har hejt in lite grejor i badrummet, men måste få tag i några tomma konserver så om det är någon som har å inte behöver dom så tar jag gärna emot =)

Skolan har startat, Umeå praktiska!

Japp, då har jag börjat i en ny skola då, närmare bestämt Umeå praktiska får gå i samma skola som mina bästaste <3

Har gått nu i 3 dagar å det känns ok, imorgon ska vi ettor åka till Tallbacken en camping i vännäs så att vi kan lära känna varandra bättre vilket är bra,, är nog kanske inte så många andra skolor som gör sånt för sina ettor (va vet jah?)

Idag kom jag hem sent för första gången halv 6 än fast jag slutade 14.00, men jag gick på stan med Beatrice och Maria också, sen tog vi 4 bussen hem =)

Nä nu ska jag gå å hjälpa pappa min me att fixa klart badrummet =)

Stugan idag

Japp, idag blire stugan.. har inte varit där på evigheter men men.. känns skönt att få komma dit ändå. Hade tänkt att fara ut me båten å fiska lite :)

På lördag åker jag å min vän till Hörnefors :)

Övik idag <3

Idag blev det en tripp till övik med pappa, Andreas, jag å Maria lite shopping =)

För mig blev det, en ny skinväska, två skrivblock och stift och en klädkorg.

Kul vare iaf!

Här kommer lite bilder..




Ansiktsmask

Idag har jag varit med min kära vän Maria Å, och hon hjälpte mig att he på mig en ansiktsmask <3 snäll som hon är :)

Nu har äntligen mattläggaren kommit!! håller på att spackla golv+väggar nu, imorgon ska han lägga mattan :D det går framåt!!!

Har varit skoggshuggare idag med :P så nu har jag typ hejt ut dom träden jag skulle på framsidan, nu ska bara ta ut några till också!


Tur man har en snäll pappa så jag får låna 4-hjulingen =)

Det är ett ganska stort träd :P

Training makes perfect!

Haft linedance träning ikväll! Gick vell inte jätte bra med den nya dansen som vi skulle lära oss men men träning ger färdighet! Den kmr att sitta för eller senare...
Nästa tisdag fortsätter kursen!! :D

Ha det så himla bra alla!! <3<3

Ny klippt..


Jag var hos Ullrika min frissör ikväll, och klippte mig, blev dock inte riktigt nöjd med luggen... :(, men då den har vuxit ut så får Bea klippa till den så jag blir nöjd :) tur jag har en privat frissör också ;)
Märkte också att jag nog måste göra något åt min hy..Har fått tillbaks några finnar :/ :( inte kul..
Jag fattar inte att man aldrig nästan blir nöjd å sen då man väl sitter i den där frisör stolen och har spegeln mitt framför fejjan så går det inte att titta sig själv i ögonen, det är hämst!!! Usch, vad jag inte tkr om min egen spegelbild!!!!!




Ser välldigt gott ut!!

Jag kände mig lite små tvingad att lägga upp någon annat än att bara skriva om vad jag gör på dagarna, så här kommer ett recept. Visst håller ni med om att det ser gott ut?  Jag har inte bakat den själv än för att min mamma tål inte mandel lr nötter så jag måste komma på något annat jag kan he på... hm.. några förslag ???





Chokladdröm
100 gr smör
2 ägg
2 dl socker
2 tsk finrivet apelsinskal
1 msk kakaopulver
1 tsk bakpulver
2 dl vetemjöl

Fyllning
3/4 dl grädde
2 äggulor
2 tsk maizenamjöl
150 gr vitblockchoklad

Garnering
1 dl flagad mandel

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en rund bakform ca 24 cm i diameter och med löstagbar botten. Bröa den med ströbröd.
Smält smöret och låt svalna.
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt apelsinskalet och sikta ner de torra ingredienserna. Rör om varsamt.
Vänd sist ner det ljumma smöret och rör försiktigt smeten slät.
Bre ut hälften av smeten i bakformen och ställ in i nedre delen av ugnen. Grädda i ca 15 minuter.
Fyllningen:
Mät upp grädden, äggulorna och maizenamjölet i en kastrull. Sjud upp blandningen under omrörning tills den tjocknar, Ta då genast kastrullen från värmen och tillsätt chokladen bruten i mindre bitar. Rör om tills chokladen smält.
Häll chokladröran över den halvgräddade kakan. Täck därefter med kaksmeten som är kvar.
Strö över den flagade mandeln.
Grädda kakan ca 30 minuter ..



Ät och njut!!... =)


Greyson Chance singing- paparazzi

Asså jag vet att jag kan ha lagt in den här förut men för min del så gör det inget för att han är juh bara så himla DUKTIG! :)
Tjejerna ser juh inte ut att tror sina ögon lr öron.

Ingen båttur, men bad istället!

Halloj!

Nej det blev ingen båttur, men vi for ut å badade istället! Till storänget, Sandviken =) det var inte så jätte varmt men jag är frusen och jag kunde ändå bada så det var inte så farligt, om man far ut på en ö så kan jag lova att det är mkt kallare :P.. Meen vi hade trevligt Andreas min lillebror ville inte bada för han tyckte de var för kallt, men jag å Filip doppade oss tillslut :)

Tre vattenskotrar såg vi och några båtar körde förbi. Sen tog vi en sväng ut till stugan men alla hade farit ut på en ö så vi återvände hem!

Här kommer lite bilder från dagen! =) Det finns en anledning till att inte min bror är med på någon utav bilderna och det är för att han inte gillar att vara med på kort, han skymmer alltid ansiktet på alla bilder :P









Vi hade en härlig dag! Med fint väder, där e en utav vattenskotrarna som vi såg...


Kanske en båttur?? :)

Har funderat på att fara ut med båten en sväng, problemet är bara att jag måste få med mig någon, båten ligger juh liksom en mil bort så man kan inte direkt promenera.. men men får se om det löser sig lr om den får ligga kvar på samma plats idag :P. Ska ringa Filip sen å höra men honom =) kanske jag får med mig han.
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på :P


På måndag ska jag iaf åka och klippa mig JEHOO!! :D sen på tisdag blire dans också kul! och en öviks resa ska hinnas med i veckan också! =) det har pappa lovat mig


Var på häggströms för ett tag sedan å köpte lite nya kläder..




Vad tycks?? =)

Inte skrivit på länge...

Sorry för att jag inte ha skrivit på välldigt länge nu, men har tappat gnistan lite, man får juh inga kommentarer inte lika kul att skriva då...


Men men, jag har nästan ingen aning om vad jag ska göra idag, först blire då att fara å tvätta Beas hår eftersom att hon har gipsad arm :P sen vet jag inte vad som händer... Jag kanske borde dra iväg henne på nått =)

RSS 2.0