Nästan check!

Plugga hos Åsa ikv...

>Svenska- minritetsspråk, samiska- bara redovisning kvar och att printa in all fakta i skallen!
>Svenska- bokuppgift, nästan klar...
>Engelska- Your futhure profession... börjat med (tar ej lång tid)
>Engelska- Music and lyrics, har börjat med... (tror det inte var något mer i engelska)-"-
>Samhälls- Renskriva frågor, inte börjat med...(tar ej lång tid)
>Historia- WTC, börjat med nästan klar...
>Historia- Reseberättelse, börjat med långt ifrån klar...
>Historia- Tema folkmord, börjat med...
Tror det inte var något mer nu... kan hända att jag har glömt något... men hoppas inte det! Tkr det är tillräckligt ändå!!!

Blir att plugga hemma imorgon med... Det känns ändå bra att få vara hemma och göra undan saker, åtminstone göra så mkt som man orkar, hoppas bara att det blir dåligt väder imorgon så jag inte blir frestad att gå ut!

Härligt!!

Får plugga hemma både idag och imorgon! :) Synd ba att man inte får göra det hela veckan!! -.-

Bara att tagga sportlov då, till veckan!! :D :D Har både pluggat å hunnit åka skidor idag och varit en sväng till nordmaling å kollat hur det går med skotern... Bara den där förbaskade variatorn kan komma någon gång... :@

Filmkväll!

Hej! var men min vän Maria, Å igår kväll... såg två filmer...
http://www.youtube.com/watch?v=MzgOvvMi8Lg
Charlie St. Cloud
En riktig snyftar film... men romantisk!! <3
Vi grät båda två! Men lättare att släppa losso man ser den själv.
Vi såg också
http://www.youtube.com/watch?v=RGW_3lw7Ko4
Material Girls


Städning!!

Alla behöver väll städa då och då... Men jag gör det nog inte aldeles i onödan, det ska vara då det är dåligt väder lr då man har tid över! Som idag, fast jag igentligen borde plugga hela dagen... har så sjukt mkt att göra i skolan... känner mig övergrävd just nu, men det är väll mitt eget fel också!! Idag har jag iaf läst ett häfte om minoritetsspråk i sverige och städat mitt rum... och skottat vebodtaket! tkr jag varit ganska duktig! Får se om jag tar mig en sväng till gymmet... lyfte 9kg på varje arm igår 3*15 rep skulle vilja öka till 10kg på varje arm! Jag verkar aldrig få träningsvärk, konstigt nog... måste träna hårdare!!! :)

Före städning! - Ska vell igentligen skämmas över att lägga upp bilder på ett så stökigt rum!
Efter städning:





Aningen suddigg sista bild...

Torsdag

Sitter på skolan och har POF, projekt å företagande... Inte det roligaste men men, vi kmr inte oss så långt... För mkt lektions tid å får för lite gjort. Svenska å engelska sen efter lunch, skönt då kanske man får jobba líte mer enskillt  å får mera gjort. Har inte några planer för kvällen.. Blir att ta det lungt kanske plugga å försöka få bort några upg...

Var å dansade me brudarna igår kväll. Det var så himla länge sen vi dansade å de kändes... stel som tusan å kom inte ihåg alla danser så bra :P Men kul var det ändå!! :D

Tagga ikv då!!

Japp då sitter man i skolan igen då... Tråkigt som vanligt! Om då lärarna kunde engagera sig lite mer!!! :@ Aja ska väll inte klaga för mkt! Taggar för dansen ikv iaf!! hoppas den blir bra!


Kallt!!

Huvva, det har varit ganska kallt idag... Men bara man klär på sig så går det bra :) Har varit ute å kört lite skoter, en kortare sväng... de va inga problem :)
Ikv, ska man kanske ut å jobba, får se... Men skulle helst vilja vara hemma :P

RSS 2.0