Går inte bra...

Sitter å bråkar med denna nyhetsartikel igen!!... Har funderat på att be Åsa hjälpa mig då jag kmr hem ikv kanske om jag orkar! Får vell slänga i väg ett sms lr nått liknande! Känns så himla skönt att det bara är två lektioner kvar!!


Skola, fucking boring!! Om jag bara kunde så skulle jag hoppa av!

Sitter på skolan nu, har historia... asså seriöst finns det något tråkigare?!?! I dont think so!! Vi ska göra en upg om attacken som skedde mot World Trade Center 11 sptember 2001. Det är så himla tråkigt!

Igår så var


Nyhetsartikel

Tja!

Sitter nu på skolan och försöker skriva en nyhetsartikel... inte så roligt går inte så jätte bra heller :P

Det var juh ett tag sen jag skrev här sist så men känner att jag inte har orkat eller haft lust..
Igår sov jag över hos min underbara vän Maria i stan och hennes pojkvän Oskar, vi spelade spel och hade det bara trevligt! :)

Efter denna svenska lektion så har jag bara två lektioner kvar, engelska och idrott, men slutar ändå inte förrän 15 fett drygt än om vi brukar få sluta tidigare från idrotten så måste jag verkligen bli klar med den upgiften på den lektionen, så måste ändå stanna till senast 3 om jag inte hinner klart den tidigare såklart! :)

Ihelgen blir det nog bara lungt tror jag :)


I made it!!!

Yesss jag klarade sista statskörningen idag!! :D fy fan vad glad jag är, självständig var den med och så klart så hamnade jag i rusningstrafik på väg ner mot stan från ersboda -.- men men... känns bra att jag fick prova på det med! :)

Fick också veta att det inte behöver vara allt för långt bort till körkortet nu! Det beror helt å hållet på mig!!! Såååå..... plugga plugga måste jag göra nu!!  Ska boka halkbanan nån dag också! :P

Nu ska det iaf bli skönt med en välförtjänt helg fredag imorrn härligt!! :D

RSS 2.0