Ska väll försöka ändå...

Ja mina inlägg kommer inte så ofta men... Känner att jag inte har nått att blogga om... Alla mina vänner är bortresta- har pojkvännen på hyfsat nära håll iaf! Planerar lite inför den helgen då jag tänkt åka upp till Luleå till min kära maria <3 å med en förhoppning på lite party då! :) Var så sjukt länge sen sist, man känner sig nästan som en nykterist! :S

Helgen har jag iaf tillbringat med min bästaste Erik <3 och den har varit ok! imorgon väntar skolan- inte lika kul taggar inte för fem öre!!
Aja ha det gott alla, sköt om er

Sjukling

Japp, fortfarande väldigt förkyld men jag tänkte ändå pallra mig iväg till skolan imorgon. Har också fått sjukt ont i ryggen kan knappt sträcka till lakanen i sängen... Sjukt jobbit!! -.-

Aja, har suttit å skrivit på min projektplan nu iaf! Å det är inte det enklaste kan jag säga!! Var tvungen att ringa till min handledare å be om lite hjälp. Tur man har henne iaf! :)

Its boring to bee sick! :(

Tjaba alla, ja vad gör man ligger hemma i sängen å är sjuk varit hemma i tre dar nu :P Drygt som tusan, snart börjar man väll på att klättra efter väggarna! Nu ihelgen åker jag med familjen ut till stugan iaf! å surströmmingsfest imorrn så förkylningen kanske försvinner om man tar sig en stänkare ;) Ska försöka göra så lite som möjligt idag iaf! Krya på er alla som är sjuka!

RSS 2.0