Ont i huvet!

Jag orkar inte tänka idag... Har ont i huvet å känner mig bara allmänt less å trött :( är så himla grymt uttråkad med. Får se om jag kmr åka hem sen...


Fucking boring!! -.-

Fy fan vad tråkigt! Var typ int lönt att åka till skolan idag... Läraren är typ ute å käkar lunch och de ska typ ha möte sen... När ska jag sprutmåla den där jävla dörren dåe?!! Skönt att få plugga hemma imorrn iaf!! Är så himla less på den här skolan!


Kommer bli en lång vecka!

Känns som att det här kommer bli en långt vecka är redan i skolan... Gick inte som vi hade planerat på praktiken så blev att jag var tvungen att vara i skolan idag... tråkigt nog! Läraren blev väll inte super glad men... vadå- Han e skylldig att ge mig en utbildning!

Sitter å försöker göra nå läxa nu men går väll inte superbra!

Skolan igen då

Då var man tillbaks i skolan... känns som att det var länge sen man var här :P Men det är inte något som jag har längtat tillbaks till!!

Aja, nu har jag bara karaktär nu sen så slutar jag! Göttans!! :D :D

Då är det dans ikv då- får se vad man får lära sig då... var snack om någon "Twist with the fatboys" Såg kul ut på tuben!


Yeeah!!

Jag och Jessica åkte till Långviksmon på skoterträff idag! Kul var det provade typ fyra olika... gillade två av dem riktigt mkt :) <3
Yamaha RS viking- inte så snygg å värdelös i lös snö!! och lätt att tippa med för att det är så smalt mellan skidorna!
Yamaha Venture- är snyggare men inget som jag skulle vilja ha sj...
Sparar go bitarna till sist ;).... En Arctic Cat Pro cross F-1100- gick väldigt bra i lössnö, rolig att köra! I want!! <3
Yamaha RS vector- Gick också hyfsat i lössnö satt dock inte sj på den så hade nog varit lättare å köra om man varit ensam på den... Men en härlig maskin... Men tror jag gillade Caten lite mer :)

Lovet snart slut :( :(

Shit vad jag tkr tiden går snabbt! snart är lovet slut också!! :( :( vill ha lov hela tiden, lr åtminstone så kan jag jobba ist för att gå i skolan!!!

Men men sånt är livet... Har dock inte haft det bästa lovet men... Jag träffade en fin människa iaf! å hoppas det finns något att spinna vidare på, längtar tills jag får träffa honom igen <3
Vill ligga å mysa i soffan till nån romantisk film <3

Imorrn bär det av mot Longviksmon med Jessica :) är någon typ av skoter evenemang! :D hoppas det blir kul kul!

Idag har de då varit lungt, ha varit själv hemma med hundarna... men är typ så himla trött!! Ska se the voice ikv me maria, hoppas jag kan hålla ögonen öppna bara trots att jag har tagit en promis nyss.


ÄNTLIGEN!! <3

Älsklingen kmr hem imorrn! :D Skotran min <3 <3
Blir å fara ut på Lördag! :)

He sa POF!

hahah! Nä men skämt å sido... har projekt å företagande, och lite å göra vi ligger typ före de andra i klassen...

Taggar inte svenska redovisningen sen... USCH!!!  vill inte !! är det inte någon annan som kan göra det åt mig ? (A)


RSS 2.0