Skogen...

Tjena!

Har varit ute i skogen med familjen nu på morgonen eller förmiddagen å plockat svamp :P tråkigt, det är mkt roligare å vara ute med vännerna i skogen å plocka svamp lr vad man nu kan göra!


vad ska ni göra ikv då ?

Sjösjuk!

... Är tur att man inte blir i första taget... men att jag blev lite rädd det måste jag erkänna, då jag och pappa skulle åka för att ta upp näten idag vi åkte typ vid 10 och kom hem halv 12. Det var sjögit kan jag lova, vågorna var nästan lika hög som båten, och då vi hade kommit fram till näten nästan så hände det som inte får hända... motorn la av! och vi fick ro den sista biten fram och sen yttligare 20-30 min på hemvägen innan vi fick igång motorn igen!! Och då var jag lite rädd då motorn la av, det första jag tänkte var att ringa till någon med båt!! Men pappa hade ställt in sig på att ro hem... Men som tur så behövde han inte göra det.

Nu är vi ialla fall hemma, vilket är väldigt skönt!!


Lite övedriven bild men...

Looov, i like! <3

Så fett nice med lov nu, äntligen!! <3 det har jag gjort mig förkänt av :) nu blire att kanske bara kanske vara med maria å ikväll, ska då se på Idol tror jag om jag pallar av alla reklamer :P

Hane bra!! <3

Sovmorgon!! <3

Gú se shönt! med sovmorgon! =) börjar inte förrän halv tio idag fick sova ända till halv 7!! :D

Känns ändå drygt med skola idag då jag vet att mina vänner redan har lov :P och att vi har idrott sista timmen är fett tråkigt å känns bara jobbit att åka  upp på gammlia

Klar!!

Finaly är jag klar med min artikelrecension i NK, nu får jag bara hoppas att hon ser att jag har skickat den till henne så hon acepterar den =)

Nice med lov snart, är avis på mina vänner som har lov då de slutat idag :( själv måste jag åka till skolan imorgon också,, skit drygt!!


Mina målarkläder



Här kommer bilderna som jag lovade er tidigare idag, som ni ser så är kläderna vita för att jag går målerilinjen det enda som är en annan färg e mössan, skorna + en svart t-shirt. Dem e noga med att göra reklam för skolan som ni ser ;) tryck på allt förutom skorna...

Orkade inte

Halloj! Jag orkade inte skriva ett inlägg igår kväll, kollade datan en snabbis sen somnade jag.

Dansen var kul igår körde repition och sen även Ghost train ååh den är så rolig!! då man kan leka lite å springa runt :D.

Imorse vaknade jag för sent som vanligt... kl 06.00 istället för 05.00 och det blir stressigt då kan jag lova.. Hoppade på bussen 06.45 han åka typ till Nordmaling, och då började jag känna mig konstig i magen.. fattade ett snabbt beslut att det var lika bra att hoppa av i Håknäs ifall det skulle bli värre :P kändes som att jag skulle spy på bussen ett tag... Så pappa kom å hämtade mig <3 Sen sov jag från 07.30- 15.00 :O knas jag vet med sköönt!!

Men tar nya tag, nu ska jag sy upp mina arbetskläder (byxorna)

Kan lägga upp bilder så ni får se :)

kom alltid ihåg...



Glöm aldrig att alla är vackra men på olika sätt, och vad är det då som gör just Dig vacker, du kanske är vacker bara som du är, man ska inte behöva göra till sig...



Glöm då inte heller att alltid älska dig själv å tänk på att alla nära å kära älskar Dig med!

Visst det är svårt för många att titta på sig själv i spegeln och säga att man är vacker, och att man älskar sig själv för den man är... det är även svårt för mig... och jag har inte lyckats än...

Finemang!

Skolan gick bra idag, och äntligen har vi fått våra arbetskläder men... alltid är det något som e fel :((
Byxorna e för vida å för långa, jackan e i S men är ändå förstor, tröjan e vit å genomskinlig och skorna e fula men sköna! Visst ni får säga att jag klagar mycket men man vill faktiskt se bra ut på praktiken också!! vill juh inte skämmas, mössan var dock bra =) alltid nått potisivt!!

Har fått måla tak och väggar idag, även maskera lite, plus att jag fick göra prov imorse och fick veta att vi har redan imorgon det andra provet del 2 i boken :O :O fuck vad drygt det måste vara ett skämt.. men inte då.. Jag begriper inte hur jag ska kunna plugga in det tills imorgon, jag har juh inte ens läst igenom hela boken än! MÅSTE GÖRA DET IKV!!!!


Taggar dansen fett mkt imorgon!! <3 har längtat nända sen förra onsdan :)

Helg <3 Bagarstugan, Stugan, Shopping

Åh! det är så himla härligt med helg!

I fredags var jag och shoppade två par nya trosor (Björn Borg) <3 innan jag åkte hem..

Idag har jag bakat tunnbröd med mamma och Maria :). Sen har jag och pappa varit ut till stugan en sväng, å ikväll blir det pizza bak i bagarstugan gott!! trist dock att det bara är vår familj som ska baka :((

Här kommer bilder:





Mamma gräddar och jag å maria bakarut! 

Mitt mästervärk! ;)









Stugan




I like them!! <3

Ååååh!! Jag vill ha!! får sån besluts ångest, det står mellan två par skor de ena paret kanske passar min stil bättre men är dock inte lika sköna som dom här är... Jag vill ha samma typ som de på bilden men lädret är som mera "flammigt" om man nu kan säga så, svårt att förklara dem hade inte just den skon på nätet. Har varit å provat samma sko i butiken nu i två dagar,, gillar den bara mer och mer :) Kostar 499kr så jag kan inte komma över ett par kängor så mkt billigare :P

Lämna en kommentar å säg vad ni tycker, jag behöver verkligen eran hjälp!!!!

Grejor! :)

Måndag idag och det gick bara fint! Gjorde prov, det gick mindre bra men fick G och det ör jag nöjd med fast det var precis på gränsen 22 var g och jag fick 22p.

Sen blev det att läsa teori fram till lunch. Efter lunchen fick jag gå ner och få en hel målarlåda med grejor och en skyddsutrustnings väska som jag måste ha med mig på praktikplatsen!! Imorgon blir det att måla mera!! <3 Härligt och det är typ bara jag och en till som går den linjen :P men ändå härligt då kan jag ta åt mig ännu mera av informationen som läraren ger ut! vilket är bra.



Bilderna är tagen från google!

Så såg bussen ut! ungefär


Mercedes Benz

I like <3! vi fick åka en ny buss imorse en Mercedes Benz, den var så härliga säten i, det var typ gelé i nackstöden man sov hur bra som hellst =) jag ville inte kliva av bussen då det var dags men hade inte så mkt till val.

Skolan gick fint idag lr ja hyfsat förutom matte provet som gick åt skogen, men annars datakunskapen gick fint fick beröm:) idrotten gick också bra, vi var på Gammlia gym å tränade var ganska skönt att känna att man har kvar lite muskler ändå ;) fick beröm av Nicklas där med :). Gick sen med Anna till stan och köpte en present till Grace eftersom att hon fyllt år i tisdas så hade jag inte hunnit köpa något men nu har jag det :). Sen blev det btsn och tre bussen hem!!

Så underbart skönt med helg! <3

I helgen händer:
Fredag kväll vara med Maria
Marknad på lördag
Byta däck på lördag
Ev, läxläsning på söndag


Kommande vecka är ganska full i mitt schema det står saker på nästan varje dag i min Almunacka :(, men det positiva är att det är roliga saker vissa och andra mindre roliga :P

Just relaxe and live youre life! <3

Igår var det dans sååå underbart, jag har börjat slappna av lite mera nu till musiken, och den "svåra" dansen gick bra mkt bättre JEEEHOO!! :D :D Det är bara att känna lugnet å flytet genom hela dansen.
Sen tränade vi också på en dans som bea ska tävla i på Fun competition i S-vall (Lousiana Swing) en härlig å trevlig dans med bra musik, körde även (MT pocket) och (Shoop den är rolig men jobbig.)


Idag var det vanlig skoldag och det gick fint, Arbetsmiljö å säkerhet, svenska å sist matte.. Ååh jag hann med två bussen :) :)

Nu ska jag dra hade bra alla =)

My friend

Haha!... min vän klagar över att jag är dålig på att uppdatera på min blogg... men jag har inte så mkt att skriva om jämt.. skolan var som vanligt idag, fick reda på att vi ska ut på Studiebesök imorgon hela dagen =) kan bli intressant!

Snälla nån som vill börja buggkurs i Nordmaling?? anmäler då för att det behövs mera folk för att dom ska kunna ha en kurs!

four wheel drive

Idag har jag varit ute i stugan och hjälpt mamma å pappa en del, pappa har fällt ner ett stort träd jag fick dra bort riset med fyrhjulingen =) det var kul! men jobbigt att slänga upp på högen :P

Sen åkte jag och letade svamp men hittade bara två vanliga kantareller så dom fick vara kvar eftersom att dom var så små...

Men nu är jag hemma och mamma å pappa är kvar i stugan för dom ska stanna över där.. Här kommer lite bilder som jag tog idag =)





Trädet ville inte fara dit vi ville än fast vi drog i repet som vi hade spänt upp..
så var det tur att det inte for på stuga för att det lutade åt just de hållet!
Jag säger bara pjuh att det är nere nu!!




Min dag i stugan, lägger inte upp någon bild på mig själv för den blev så ful :P

Finaly home!! <3

Härligt att vara hemma såhär på en fredag, skulle gärna ha varit hemma tidigare än 16.30... men sånt e livet, än fast man slutar 14.00 så är man hemma sent.

Dagen i övrigt har vell funkat drygt dock med två 45 mins matte lektioner en på morgonen å en efter lunch sen resurs direkt på det utan rast i mellan. :P
Men jag chillade bara framför datan på resursen gjorde först klart datakunskaps uppgiften sen bara kollade runt lite =)

Nu: Kanske jag ska vara med min kära vän Maria L. <3 :)

Ha en riktigt trevlig helg alla!! Själv ska jag försöka plugga till Byggprovet som vi har till veckan plus att vi har matte prov på fredag.. :(( pust!!

JIPPIEJEY!! :)))

Jag lyckades faktiskt hinna med två bussen hem fett nice!! :D och det gjorde att jag var hemma halv fyra istället för halv fem, det kändes härligt kan jag lova!

Nu:
Ev. vara med min kära vän Maria
Skicka in anmälan till Fun competition i S-vall
Skicka efter mina skolfoton

och en promenad ska nog också hinnas med i det dåliga vädret :P

Arbetsm...

Tjena! sitter på arbetsmiljö å säkerhet nu, men vi har precis slutat... som tur är, sen väntar svenska i typ 1,5h och sist matte i 45 min, slutar kvart i två =) men är ändå inte hemma förrän halv fem typ :((

Ingen bugg kurs ikv :(((

Fan att man ska måsta höra fel eller få fel info!! :@ Kursen visade sig vara den 10/10 istället för 3/10 dryygt!! Jag som hade taggat så inför denna söndag kväll och nu helt i onödan... aja inte så mkt att göra åt får dansa linedance på tisdag iaf :D

New ring!! <3

Jag och Bea var på haegmans guld idag och kollade på ringar!! Vi ville båda ha en Västerbottensring och så blev det också! <3 jag köpte min en silver, för att jag tycker att jag passar bäst i det och man kan bära vad som hellst till silver med! :) Nöjd är jag iaf! :)

Fjällen 23/9- 26/9- 10









Några bilder från helgen i fjällen, tagna från Klimpfjäll och Marsliden..

RSS 2.0