Första dagen i skolan på länge...

Jahap då var man tillbaks i verkligheten igen... Sitter på skolan just nu och har projekt och företagande, sitter och skriver en skriftlig rapport som vi sen ska ha till en gruppredovisning. De ringde från jobbet igår också frågade om jag kunde jobba ikväll, men då visste jag inte om att jag bara skulle gå till lunch lr jag kom inte ihåg att jag blivit informerad om det. Så då hade jag kunnat jobba men nu är det försent... de hade redan hittat en alltid typiskt!!

Sen är det allt inför balen... har varken klänning lr biljett eller pengar till att köpa något utav det! Vette fan om det kmr bli någon bal för mig, måste vänta tills jag får lön vilket är den 27:e och då ska hinna köpa biljett å klänning fett jobbigt!! Känner mig alvarligt inte så taggad inför det där känns bara drygt och då man har förlorat sin kavaljer fast det är ju självförvållat... Så får skylla mig själv.

Längtar till helgen bara nu... än fast jag ska jobba på lördagkväll men kmr kännas bra att dra in lite kosing!! :) Men skulle vilja festa ihelgen men det gick ju åt pipan...

Övik *2 haha!

Haha! snacka om att man flaxar kanske liiite i onödan ibland (A)
Först var jag ner till övik igår med Andreas Och Niklas då provade jag ett par skor som jag sedan ångrade att jag inte köpte sååå då åkte jag dit idag igen men då med pappa, maria å andreas och köpte dem :)
Med dem på :) dock skitig spegel..
Helgen btw har i övrigt varit bra Niklas var hos mig från fredag kväll till lördag.. De dagarna var fullproppade med aktiviteter först film på fredagkväll med en promenad som följd. Sen på lördag morgon först övik sen åkte vi å pimplade utan napp så vi tappade tålamodet ganska fort... Då åkte vi ut till Järnäsklubb å hade picnic (blåste jätte kallt) så blev inte så långvarit. Åkte hem å lämnade grejerna sen åkte vi till Lenas vägkrog och åt middag innan han åkte hem till Skeå. Hoppas vi ses snart igen! <3
Rödviken
Järnäsklubb
Udden på Järnäsklubb
Udden Järnäsklubb

RSS 2.0