snö, snö och åter snö!!!!

Ja vad ska man säga om denna dag då??
-Ett himmla snöande hela dagen kanske. Det började imorse tror jag och har inte slutat än :P jag har precis varit ute på en promenad men min hund Ella, det är jobbigt att gå på vägen eftersom det är så mkt snö!!
Visst det är härligt med snö men jag tror det kommer att börja lugna ner sig nu snart :P

Idag har jag rensat (nästan) klart i mitt rum, nu är det bara hyllan och skrivbordet som ska ut, får se om jag får ta ut byreån också! :P Sen ska jag införskaffa en bäddsoffa och ska höra med pappa om han kan göra några hyllor åt mig eller om jag måste köpa..(hmm)
Sen kl:16 var vi bjudna till farmor och farfar på middag, det var jätte god mat (mums!)

Här kommer några bilder jag tog dom genom mitt fönster det är därför dom blev mörka och inte så jätte tydliga.




ränsning

Nu har jag ränsat skrivbordet och lådorna, nu är det bara hyllan och garderoben kvar :P
Om ni undrar varför jag rensar så är det för att jag ska få köpa en bäddsoffa och vill sätta upp hyllor på väggen istället för att ha en stor bokhylla ståendes på golvet, så jag ska rensa och sen får vi hoppas på att pappa tillåter att jag vill kasta skrivbordet eller i alla fall göra mig av med skrivbordet och hyllan å kanske byreon.

Håltimme (blää)

Asså finns det något värre än håltimme ialla fall då man inte har något att göra?! nä det finns det nog inte, iförsig så börjar jag om typ 10 min men jag har typ haft "hål" i typ över 1 timme nu!

Och sen väntar engelska förhör och matte prov (usch!) dålig dag!!

Sen då jag kommer hem så ska jag typ fara till Grace och vi ska måla naglarna tror jag :)



Ha det bäst alla!!

3 timmar med linedance, (underbart!)

Ja, ikväll har det varit linedance träning, skitkul! :) jag kommer inte ihåg vad alla heter med en heter "feeling kinda lonley och en annan plaese dont leave me!" det var på nybörjar kursen där vi som går i fortsättning får vara stöd dansare. På fortsättning körde vi (tror jag) "sugar pai" och några fler.

Jag kan lägga upp några videos, det kommer en bild med men dock så är inte Gun-Marie med på den bilden (tråkigt :( ) det fanns ingen bild där alla var med eftersom att någon måste juh hålla i kameran också!

Feeling kinda lonley

Please dont leave me


Sugar & pai



Och här är bilden...

Från vänster; Annika, Beatrice, Eva och Anette, och framför Anna

Taggad!! :D

...Nu taggas linedance ikväll!!! yehooo!!!

Fy fan det ska bli kul att fara å dansa ikväll!

Vi dansar modern linedance så då har man inte boots men jag la in en bild på ett par sånna ändå :P


Sotaren och hundarna är galna! haha

...Nu har sotaren kommit och hundarna har börjat skälla! xD, och jag försöker få tyst på dom :P men det går inte så bra. Sen ska jag gå ut med hundarna en sväng och börja elda så fort sotaren har farit så man inte behöver köra el så mkt. Sen måste jag göra lunch till mamma så att hon sedan kan skjutsa in mig till skolan.




Kyla och promenad

Det är ju verkligen något som man gillar (naat) min dag började med att väckarklockan ringde 7.30 och jag gick upp och fikade och gjorde mig iordning för att fara till skolan, i går kväll sa mamma att jag skulle gå till hennes jobb på morgonen med Ella (vår hund) för att hon inte skulle vara hemma och bita sönder en massa saker :P
Och jag hade inte så mkt till alternativ antingen fick hon vara hemma och hon skulle bita sönder grejor eller att ta en morgon promenad till mammas jobb å lämna henne i bilen där ^^. På väg till mammas jobb var det skit kallt och jag hade inte dom bästa skorna att gå i heller, Ella var busig och var inte lydig i kopplet! :P (jobbig hon var) 
Väl framme på mammas jobb så trodde jag att klockan skulle vara halv 10, men inte då jag hade gåt ner dit på 15 min!! :O så då ringde jag till mamma och frågade om jag fick gå in och sätta mig å vänta på bussen för den gick nämligen 9.40! och visst fick jag det. Det var skönt att sitta å värma sig. 

Nu sitter jag i skolan och har såå (boring!) jag vet inte vad jag ska göra börjar inte nästa lektion förrän 14.30 :P, så jag antar att jag får sitta och slösa bort tiden framför datan. 

Vad händer sen idag då, tja jag vet inte, ska höra om maria har lust att hjälpa mig att plugga på matten inför mitt prov som jag har i veckan. 


dåligt väder!!!!

...Fy vilket väder vi har!!
Det är verkligen inte frestande att gå ut... men jag behöver inte ut heller :P
Idag har jag städat, så det är blivit lite fräschare här hemma förutom på mitt rum :P städade bara; tv, data rummet, hallen och köket :P

Sen blir det kanske bio. Men nu har jag precis ätit en bit kladdkaka som jag bakade igår! :D gott!!

Vet inte vad jag ska göra sen jag har bara tråkigt! är det någon som kan komma på något att göra?!


Beslut

Nu har jag bestämt mig eller det gjorde jag igår, och jag kommer att vara hemma från Luleå resan det blir ingen tävling för mig.
Ikväll ska jag vara med Maria och vi ska typ fara på EFS det är spelkväll där.

Nu ska jag snart gå och göra mig lite lunch för att göra mig klar till skolan, har varit ute med hunden! så nu ska jag bara göra mig själv klar.



Ha en toppen helg alla.

Nervös och osäker!

Usch vad jag är nervös! det är planerat för en lång tid tillbaka att vi ska åka upp till Luleå imorgon och tävla i linedance. Men jag har tendensen att bli åksjuk och är inte längre så peppad som jag var förut på att åka, inatt har jag typ inte kunnat sova nått! så jag skulle bara vilja sova nu, men det går inte måste åka med bussen 9.30 men jag börjar inte förrän 12.50!! veeeet det är aaas drygt att måsta åka iväg så tidigt.

Pratade med Anette idag på FB (facebook) så jag skulle fundera över dagen hur jag ska göra imorgon.

Aja... men nu backar vi tillbaks lite till igår "onsdag" då var det nämligen dans! först var det för nybörjare 18.30-20.00 och det gick bra, det var mkt enkelt :P
Sen vi reda på att vi får komma dit fler gånger på nybörjarkursen och vara stöd dansare så det känns bra att kunna dansa extra länge då man är dans sugen! :)
På våran kurs gick det inte så bra då vi började med en ny dans (den var skit svår) tycker jag och jag försökte hänga med så mkt det gick, sen så tränade vi på danserna inför tävlingen och det blev svårare det med denna gång måste jag lära mig att sträcka på mig det var svårt och det var mkt annat att tänka på också.


Nu måste jag dra
// hej då!

Fet tisdán! =semlor

Undra om jag är ensam att tycka om semlor?!... nä det tror jag inte! :P alla tycker vell om semlor !
Jag ska då göra mig en ikväll så jag kan äta medans jag ser på Bygglov :).

Ni kanske tror att jag ska på linedance ikväll men... nej det är flyttat till imorgon för att det är upptaget där ikväll.
Men imorgon blir det dans så att fötterna brinner! Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska fara redan 18.30 eller om jag ska fara lite senare 19.30, aja... vi får se.


Visst blir man sugen?!? :)


Umeå med Maria <3

Var tvungen att kliva upp 7.30 (jobbit) men jag skulle ta bussen som gick 8.55 från nordmaling till umeå med Maria så då måste man kliva upp tidigt!
Men kul hade vi!

Det som jag köpte var en klädes uppsättning till Luleå tvälingen i helgen " Fun competition"

Jag köpte;
Ett par jeans -Gina tricot

En lång svart kofta -Gina tricot

Ett linne + en t-shirt -Gina tricot

Ett par örhängen -Ur & penn

En mascara-Isadora -H&M (tror jag eller Kapphal)

En väska -Kupan (rödakorset)

Det var vad jag har handlat det kommer lite bilder men inte på allt.




Fira alla hjärtans dag med slalom i Ålidbacken! <3

Ja idag blev det "backen" vilket var planerat sen ett tag tillbaks, men jag åkte inte dit ensam om ni trodde det, nej, det jag; Jag, Bea och Louise :) vi hade kul! och backen var härlig på en sida var den pistad å fin men det var ändå lite lös snö vilket var kul! och på den andra sidan var det pukelpist, som jag aldrig har prövat på förut men idag gjorde jag det med hjälp av bea, provade även på att hoppa lite på små gupp och åkte en skogsbana det var kul!
Jag behövde då inte använda mina glammla skidor som jag inte gillar jag tycker dom e fula och jag har nya slalompjäxor så då vill ha nya eller snyggare skidor också så Bea sa att jag skulle pröva hennes :) dom var jätte härliga att åka med lätta å svänga med, osv =)

Jag hörde att det var nån bio idag kl 16, jag hade tänkt å fara först men sen då jag såg att den började kl 16, och att den var tecknad så kändes det inte lika frästande längre :P

Aja... här kommer lite bilder från dagen :)

Högst upp i backen!


Let´s dance!

Ja, ska vi ta en dans?! :) ... hehe...
Nu har jag sett på Let´s dance, Stefan (tror jag att han heter) var bäst! sen så blir det vell Marcus eller Willy som åker ut hoppas jag!

Annars ikväll så har jag bara tråkigt! :(

Tisdag och Onsdag

Tisdag
Det var en helt vanlig skoldag men den gick låångsamt jag började inte förrän 13.10 men var ändå tvungen att åka in 9.30 med bussen! (dryygt!). Sen vid 12-tiden hade jag matte och efter det en kort rast och sedan matte igen. Hela dagen gick ändå bra! :)
...Sen på kvällen blev det linedance som jag hade längtat efter hela helgen! jag for även på kursen som var för nybörjare :P men det går så långsamt där så jag säger vell (nja) om den kursen för min del men jag tänker inte gå i den eftersom att jag går i fortsättnings kursen, men det kommer säkert att bli att jag far på den 18.30 ibland ändå :P. Sen då klockan blivit 20.00 så började den kursen som jag går i och då visade det sig att det bara blev; Jag, Gun-marie och Beatrice (Eva-hade mkt jobb att göra så hon kunde inte komma och Anette- tror jag också hade mkt jobb är dock inte säker) men det var inte lika kul, är roligare då Eva och Anette också är där!! =)
Dom danserna som vi körde under kvällen på fortsättnings kursen var "Time to Swing och Toes" så dom har jag lagt upp förut så jag behöver inte göra det igen.

Onsdag
Ja då var det onsdag - vilket för mig borde innebära kort skoldag! men men... inte idag, var tyvärr tvungen att åka in 9.30 igen! (irriterande) för att jag började inte förrän 11.40 nämligen! men men har man ingen skjuts.
Ikväll vad händer då da? jo, jag ska kanske bara kanske fara upp till Ålidbacken men det beror på om jag får med mig någon annars så blir det troligtvist på söndag.
Måste nog plugga lite också har engelska prov imorgon.


Ha det bra
// kramar!

Linedance!!! <3

Skolan var jobbig idag än fast jag bara hade (två lektioner), och äcklig mat var det också "Kallops" (usch!) men men, min dag slutade kl:14.00.

...Nu är jag hemma och har funderat på att träna lite på linedancen som jag har ikväll :P, vi skulle typ ha någon form av uppvisning blev det tal om förra gången :P så vi får se hur det blir med det men jag skulle nog vara ganska glad om dom glömde bort uppvisningen för det är sååå hämst att stå i mitten och ha folk sittande på stolar runt om (huvvva, hämst!). Men vi måste juh se på en positiva sidan också, jag har längtat till dansen hela helgen så det blir nog bra! :).

Måndag

Vad är det som gör måndagar så himmla jobbiga?! är det för att jag har två lektioner och går mellan 10.10- 15.30 och har världens längsta hål från 11-14.30?! japp precis där är problemet!
Men nu börjar snart min engelska lektion min sista för dagen så häärligt!!!!!

...Då jag kommer hem vad händer då da? ja det var en bra fråga det vet jag faktiskt inte, jag hoppas att Beatrice har köpt spray balsamet som jag beställde med henne igår innan hon gick hem.
Sen ska jag försöka få pappa på gymmet med mig ikväll (kan bli jobbigt).
Måste även öva inför engelska provet som jag har på torsdag (jag har inte ens börjat än) får lite (panik) nu faktisk!  Men måste ta itu med det idag!!

Annars så blir det vell en vanligt sparktur med Ella då jag kommer hem som vanligt, vilket är välldigt skönt men en tur efter en lång dag i skolan!

...Och imorgon är det min favorit dans som väntar!! LINEDANCE!!! (YEPPIE) det ska bli kul!, en det är juh inte förrän imorgon så jag får vell hålla ut tills dess men jag kan öva lite hemma på danserna, är mkt man måste tänka på; Ut med fötterna, fot positionerna, sträcka på sig, vikten framåt, vara glad, m.m... den det är kul!

Aja... nu ska jag gå min lektion börjar snart!



Ha det bra
// kramar från mig!!

En dag med Maria

Idag så har jag mest bara suttit inne och latat mig, sett på lite tv och druckit dricka. :)
Sen kom Maria och vi gick ut och tog lite vinterbilder som jag kommer att lägga upp i det här inlägget!
Just nu sitter vi på mitt rum och jag skriver detta. Sen ska jag göra mig i ordning för att fara till Vännäs och äta middag hos min pappas bror. Men här kommer bilderna...










Tråkigt!!!!!

Asså jag vet inte ens vad jag ska skriva, bara tråkigt, tråkigt och ännu mera tråkigt, det har jag!
Är det ingen som kan skriva nått som e kul eller ge förslag på nått som e kul ?

Bilder från färden från skolan och till bstn!




jag,datorn och sovmorgon

Kan det bli bättre? klart det kan! det skulle vara toppen om det var lite bättre väder så man kunde ta en sparktur på morgonen med Ella men jag vill inte gå ut i den här blåsten bara jag tittar ut så fryser jag. Min skola idag börjar inte förrän 12.50 vilket är skönt och jag går till 14.40 så jag tror att tagen innehåller engelska och matte bara :) det borde vara så i alla fall.

Vad har jag annars för planer då för ikväll till exempel, jo jag ska nog fara till Beatrice och träna på danserna ikväll medans pappa, Andreas och några till åker på badet :) sen vet jag faktiskt inte vad som händer innan dess det blir  vell att göra någon nytta  här hemma som vanligt!

Jag skulle göra upp eld för ett tag sedan men det gick inte så bra, det går lättare om pannan e varmare än 20/30 grader :P

Är trött nu jag skulle bara vilja lägga mig å sova igen!!! det skulle vara hur härligt som hellst!!!


//Ha en bra dag!  kramar från mig till er


Vurpor

...Min skoldag var bra idag. Vi hade bara engelska. Sen då jag kom hem så gick jag till min granne Inger, och snackade lite. Medans jag var där så ringde Grace och undrade när vi skulle ta en sväng med hundarna. Så det var bara att gå hem, och göra sig iordning. Väl ute på sparkturen så gick den vell bra bitvis :P det blev två ganska våldsamma vurpor, men vi klarade oss fint! sen då jag kommit hem från färden så blev det att sitta vid datan lite, medans Andreas och Josefin höll på att leva om så jag fick huvudvärk!! trodde att jag skulle bli galen på dom!

Och sen blev det middag, omelett fick jag men den var inte så god tror det var för mkt salt eller nån annan krydda i den pappa hade gjort den, han brukar oftast vara duktig på att laga god mat men den var inte god :(

Annars då jo jag ska kanske träna lite på danserna om jag får tag i Beatrice. Och sen ska jag kanske på söndag åka och se på Hörneforsrevyn med Eva och Gun-Marie, skojj! :)

Ojojoj....Så himla kul!!

Jadu kul kan man verkligen säga att vi hade! Om ni undrar vad som var kul? så var det linedancen ikväll, och det var kul att det var så många som kom!!
Först gick vi igenom dansen som var för absolute nybörjare och de heter "Feeling kinda lonley" det var allt vi han gå igenom för dom som var nybörjare. Men det gick bara bra för alla :)
Jag ska lägga ut videos på kvällens danser :P. Sen blev det juh såklart att vi som går fortsättningskurs med Anette fick ha som en lite uppvisning på två danser "Respeckt och Roomba" det var tänkt att vi skulle köra "am I" också men det jag jag och Bea ifrån om för att vi inte kan den någé bra, men det var kul!

Sen då klockan blivit 20.00 var det kurs för dom som går i Anettes kurs vi dansade "Toes (chacha dans) och Time to Swing (en swing dans) det gick bra och dansa men jag tappade bort mig lite då Anette sprang runt till alla och sa vad vi skulle förbättra :) men det var bra att höra, sen på Time to Swing så skulle vi göra den dansen så kul som möjligt och visst det var inte enkelt man skulle bla. lee igenom hela dansen vilket var jobbigt men det gick bra! Det blev mkt skratt. Men vi hade SKIT KUL!!!

Nåja här kommer videosarna! :) se och njut!

Feeling Kinda Lonley 




Respect



Time to Swing



Toes

Skratt

Skoldagen bjöd på lite skratt fast det var jag och Grace som gjorde att vi skrattade då vi var ute på en promenad ! =) men kul hade vi. Ett par överdragsbyxor shoppades in, är nödvändigt i sådant väder.

Jag hade tänka att börja lägga in videosar på danserna som vi lär oss på Linedance träningarna! Tänkte det kanske är kul för er att se också =)


RSS 2.0