boring day but a fast day!

Ännu en tråkig dag men den har gått  både fort och långsamt :P har inte varit med någon förrän nu är med Maria nu och vi ska ta och räkna matte. Annars har jag typ bara städat rummet idag :P




Ha det bra!!


Bra låt

Zac Brown Band - Chicken Fried


Äntligen helg! <3 <3

...Gud det är sååå himla skönt med helg nu! Längtar bara till tisdag nu :) "Linedance" I Love It!
Ja vad händer annars idag då, jo jag ska vara med Beatrice :) och träna på danserna hoppas jag sen vet jag inte kanske blir nån film eller så :P


Ha det bra :)


Cloetta! <3 <3

Ligger i sängen å äter en Cloetta chokladask! så onyttigt men såå himla gott!!! (mums!!)


Snöstorm!!

Usch vilket oväder det är ute, man vill inte gå ut i onödan, men jag tog några bilder genom fönstret :P





Dom sista bilden är suddig för att trädet rörde sig ute och att fönstret var oklart


Förkylning, Linedance och Skola

Ja kan det bli bättre kombination?! visst skulle det vara mycket bättre utan denna hosta grymt störande! Men jag lyckades pallra mig iväg både till skolan och självklart också till Linedancen på kvällen :) Var också med en kompis efter att jag kommit hem från skolan.

Dansen gick bara fint fick dricka mkt vatten bara för att halsen blev torr hela tiden, Gun-Marie var med förkyld och hade hosta nog samma förkylning som jag. Då jag skulle gå hem så ångrade jag verkligen att jag inte frågade Eva om skjuts tror den där gående hemfärden gjorde min förkylning värre, har knappt sovit något inatt.
Jag och Beatrice fick också berömm av Anette för att vi; hade rätt fotpositioner genom hela dansen fötterna pekade utåt, och för att jag jobbade bra med höftrörelserna! :D kul!!

Jag har varit i skolan idag också en stund har bara en lektion på onsdagar :P så det var skönt! Annars så vet jag inte va jag ska göra idag kanske frågar om Beatrice vill komma hit ikväll :)
Och det är ett välldans snöoväder här Usch det är inte kul att gå ut de gör man inte i onödan!


Obs! och bea vi måste träna någon dag! :) kram på er alla!

Får bara inte hända!!

Ska vara så typiskt! Att Andreas min bror har smittat mig med hans förkylning så jag var tvungen att vara hemma idag eller tvungen var jag vell inte, men jag valde att stanna hemma för att jag ska orka gå till skolan imorgon och fara på Linedancen på kvällen för det är ett måste!

Men jag ska försöka vila upp mig och bli piggare tills imorgon jag har bara en lektion i skolan då så jag ska pallra mig iväg då om jag inte ligger i feber såklart men det borde jag inte göra :P


övik

Övik idag yes!! tänkte köpa följande saker: en dataväska, webcam, mic, och vinter skor (fina) och det som blev inköpt var; datorväska, webcam och vinterskor.

Mitt smakråd blev Maria och det blev faktiskt bra!

 


Helg! , tårta och 17 år igen!

Ja, vad säger rubriken då jo nu är det juh helg i försig så var det redan helg ifredas kl 14.20 för mig så det är härligt! Igår var jag med en vän Maria vi såg på let´s dance och drack dricka och åt popcorn.


Lördag idag har jag haft främmande av: Farmor, farfar, mormor och Hans och Johan å Sofia dom kom för att fira mig i efterskott, de var gott med tårta. Och Sofia hade färgat håret jätte fint!! :) Sen ikväll så ska jag ringa till Maria och fråga om jag kan vara med henne ikväll. :P

Jag fick höra av pappa idag att det var ett helt skotergäng som skulle fara ut till "tattarviken" och tälta jag blev sååå sugen på att också fara dit men vi har juh ingen skoter :(


17 och Linedance!

...Hm... vars ska jag börja, jo...
Tisdag det är en nästan helt vanlig tisda förutom att min mobil kommer och att linedancen börjar (jippi) så vi hade den första träningen inför "Fun Competition" igår och det var jätte kul! vi dansade oss verkligen less, förutom att jag gjorde bort min lite jag råkade ta ett fel steg bakåt i stället för framåt så jag åkte in i Beatrice! (oopss) men men det var bara att skratta så var det över. :)! Dom danserna vi körde var Time to Swing, Toes (tävlingsdanserna) och sen bara för skojs skull så körde vi "Roomba, am I, A bands gotta do what a bands gotta do, och jag är lite osäker om det var respect eller right on sync som vi körde sen :/ hm... aja...

 

Onsdag skolan kändes lång vilket det också var från 8.10-12.30 vet att dom flesta skulle skratta åt mig då dom ser den skoldagen! Men det är så att jag har alltid sovmorgon så det är därför som det är så jobbit att kliva upp 6.30. Annars då tja... jag kom hem vid 13 tiden och latade mig lite hälsade på farmor och farfar och några grannar, sen åt jag middag och gjorde mig iordning för att fara och gratta min kära vän Beatrice på sin 17 års dag!! Åsså blev det fika. Vi hade då kul ialla fall! :)

 

Jag kanske ska passa på att göra lite reklam vi har prova på kurs i Linedance den 2/2 kl:18.30-20.00 Gå in på www.linedanceirundvik.dinstudio.se för mer info.


Träningsvärk!!!!

Nu är det skola igen efter en härlig helg och jag "råkade" fylla 17 år i lördags tack alla som grattade mig! :)
Min dag började med ett syo möte nämligen Tomas Rådberg (vet dock inte om jag stavade efternamnet rätt :P)
men de gör inget.
...Vad gör jag nu då?? jo jag sitter i en datsal och väntar på att Jenny och Josefine ska sluta sin lektion så vi kan gå och äta lunch är vekligen hungrig.
Sen väntar ett flera timmars långt hål för mig men det har redan börjat och slutar 14.30 då har jag min sista lektion " engelska" med Ann- Margreth :) det brukar nästan alltid vara kul på hennes lektioner man får oftast skratta!


...Men nu vill jag bara hem hoppas att jag får min mobil idag eller imorgon, och gissa vad som börjar imorgon igen ?? Jo linedancen (jippi!!!) det ska bli så kul och härligt att komma igång igen.


Prov i matte väntar mig också imorgon (tråkigt) vill helst inte göra nått prov men jag måste juh för att få betyg i matte.


Har fått träningsvärk efter gårdagens gym :( men de är positivt i slut ändan!!! :)


Ha det bäst!!


New moon

... Jag ska fara och se på new moon idag med några vänner ska bli skoj.
Jag har inte hunnit göra så mkt idag, typ bara varit ute en stund medans Bea har suttit vid min dator :P
Vi har ätit massor med godis som jag fick igår det är nästan slut!


Får se om jag orkar fara på gymmet idag.


Ha de gött!


Mobil <3

...Varit i skolan idag hände vell inte så mkt, hade bara tråkigt förutom att vi fick lyssna på vår egen röst på engelskan (hämst)! men men dagen började 11.30 och slutade 14.20 :) härligt men jag har typ alltid korta dagar :P

Vad hände sen då?... jo jag åkte och handlade med mamma, sen blev de att åka hem.
Då jag var hemma så ringde jag och beställde en ny mobil Nokia 6730 så jag hoppas ja blir nöjd då den kommer till veckan, ja längtar!!

...Imorgon ska jag Beatrice och Grace fara ut på en skoterutflykt men innan dess så ska Maria och Beatrice gratta mig.

Måste kliva upp tidigt imorgon för att skotta fram släden.

Ha de gött!! kramar på er fråm mig

 

 


Första dagen i skolan efter lovet!

Usch! det är hämst att vara  tillbaks i skolan igen, skulle gärna vilja vara hemma och sova klart ordentligt för jag har inte sovit något inatt :( men men matten gick skitdåligt läste fel på siffrorna flera ggr pga att jag var för trött! men nu har jag håltimme som slutar snart sen väntar typ 50 mins engelska kan säga att jag ser mera framemot det.

...Annars då jo jag har världens träningsverk från gårdagens träning och skoter körning, men de va kul!

...Jag gjorde även ett schema idag så att jag får mera struktur på mina dagar och min  träning.

Fick även veta idag att Linedancen startar den 19/1 !! skit kul gu va jag längtar!!!


Måste nog börja med min promenad idag. Jag var och kollade på stegräknare idag 280 spänn jag tycker det var dyrt men det lär nog bli att köpa en sån ändå!

Måste kila nu min lektion börjar!


Skoter !!! <3<3

Ja min dag har sett ut som så att jag har varit på gymmet lite typ 40 min ska igentligen vara 60 min men då Beatrice kom till gymmet så sa hon att hon var tvungen å skynda sig för att hon skulle ut å köra skoter, jag blev genast avundsjuk vilket bea nog såg på mig eftersom att hon frågade om jag ville följa med och gissa om ja blev glá jag sken upp som en sol!!
Så det var anledningen  till att det inte blev ett längre gym pass.
Sen skyndade jag mig hem och bytte kläder, fick tyvärr vänta ett tag innan bea kom dock.
Efter en stund satt jag på skotern och de va ba å hålla i sig så man inte ramlade av!
Men de va roligast å köra för då behövde man inte vara rädd :P
Ja sen har jag vell inte gjort så mkt ätit varit hos Beatrice i typ 15 min sen skjutsade hennes pappa hem mig (A) blev så glá över att jag inte behövde gå hem.
Väl hemma så gick jag över till Maja en sväng och satt å såg på nån film "karate kid" bra film! :) sen gick jag hem och duschade sedan tog jag fram alla mina kläder inför skolan imorgon och nu sitter jag vid datan.

Ha de gött!!!

Inventering

Ja idag har jag och några till varit och hjälpt Jan på sin firma med inventering! alltså räkna saker :P det var inte så jobbigt, fick pizza och cola till lunch! och sen ska resten utav familjen åka dit ikväll å käka middag men jag har varit å dragit ut en tand igår så jag äter hemma.

Annar så vet jag inte vad som kommer å hända ikväll...

Men imorgon blir det gymm!! :)


Vill klippa min lugg!!!

Ja som sagt så vill jag klippa min lugg har körförbud som man brukar kalla det då man har luggen ända nedan för ögonen å man ingeting ser! Så med lite tur så kanske min kära vän Beatrice kommer och klipper den på mig idag (A)?

Min munn är bättre nu ialla fall!!!


tannläkar`n

Ush! vad jag hatar tandläkaren ialla fall då man ska göra nå värre än en vanlig undersökning. Idag drog jag ut en tand inte kul, men det gick bra har en tuss i munnen nu.
Händer annars idag då... ? ja vet inte det blir å ta det lungt.

spegel

Ja idag har äntligen min spegel kommit upp på väggen! pappa fixade!
Vad har annars hänt jo jag har gjort en ny hotmail, annars så har jag varit ute och kört spark med Ella och varit med Maria :).

Kall dag!

Jag var ute och tog en prpmenad med Maria, jag kom precis hem har inte hunnit tina upp än :P
Vår termometer visar -15,3°c = kallt! men man måste ut och rasta hundarna ialla fall.

Nåja vad händer annars idag då...

Tja vem vet jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, hittar vell på nått.


Välkommen 2010!!!! Hoppas det här blir ett bra år

Ja det är vell bara att välkommna det nya året.
Vad hände igår kväll/natt då?... jo det blev först att jag var hemma till typ 20.30 sen for jag till Beatrice och där satt vi å pratade och åt godis, tog lite bilder och sånt! Efter det så gick vi ut och smällde lite raketer och hade roligt, sen gick vi till Ulricka en sväng också typ vid halv 1 tiden.
Sen blev det en promenad och ännu mera kul ute till klockan var 2 tror jag, sen gick vi hem till Beatrice och satt och pratade och kollade på datorn det blev fika med, då klockan slagit halv 4 så bestämde vi oss för att sova.


Morgonen efter... Ja vi vaknade typ 13.30 vi gick in och fikade sen gick vi upp till hennes rum och satt vid datorn Erika kom också och hälsade på oss! :) mamma ringde och berättade att det var mat 16.30 så då gick jag hem.
Sen har det inte hänt så mycket intressant ikväll.

Jag får se om jag kanske lägger ut nån bild kanske...

RSS 2.0