Sex and the city 2

Igår var jag och såg på Sex and the city 2 men några av mina vänner.. det var en bra och rolig film =) jag kom typ hem 00.30 sent.

Idag har jag bara tagit det lungt sett på tv å städat mitt rum.

Måste nog göra lite läxa ikväll med, å kanske vi kan åka på en bilsväng :) `?





Blev inget :(

Tråkigt men sant- det blev inge Gräsmyr ikväll :( men hoppas att det blir nästa gång! :)


Nu sitter jag hemma och är med min vän Beatrice =). Vi sitter här med varsin data (haha).
Vi har nyss varit ute å gått med mina hundar i regnet :P

Ha det så bra alla ihelgen!

Living in America by The sounds <3

Här kommer en bra låt! Ni kan både lyssna å sjunga med :)


Gräsmyr ikväll då ! :)

Ao, då bär det av till Gräsmyr ikväll om inget annat sägs beror på min chaffis :P
Skolan gick finemangen idag bara en lektion!! Engelska och vi såg på Notthing hill, vet inte om jag har sett den förr kanske, men den verkar vara bra iaf! :) - Äntligen får man se på en komedi i skolan annars brukar det bara vara action å thriller skräck å så inge vidare :/ :( men komedi gillar jag! :D


Ha en trevlig helg alla!!!



YIPPIE!!!!- ÄNTLIGEN!!

YES!! äntligen har jag fått GODKÄNT I MATTE- åh vad glad jag är och ännu en bra sak- jag har två sommar jobb i sommar :D ! kommer tjäna money! :) det gillas starkt. Nu ska jag bara köpa mig ett par arbetsbyxor för jag ska jobba hos kyrkan å det stog oömma kläder så och jag har inga direkt "oömma" kläder, så då måste man införskaffa sig ett par- å det är aldrig fel att ha om man ska jobba hemma heller så :)


Alla på denna video kan inte Ghost train så bra, men jag tycker den dansen är riktigt rolig! Jag valde den för att jag är så glad idag =)!! =D

ett litet hopp finns det i alla fall!!

Nu har vi sparkat igång med den praktiska delen i np på No:n vi håller på att göra en laboration.
Sen fick jag veta resultatet på mitt matte prov idag och jag fick G :) sen se slutbetyget lovande ut! :)

Ha det bäst alla!!

Rix fm vare tänkt ! :P

Japp det var tänkt att jag skulle fara på rix fm- festival på torsdag med det går nog inte har inte råd å mina föräldrar vill inte att jag ska fara åtminstone så vill inte mamma det. Men tror jag sparar pengar å far på dans på fredag istället det är mkt roligare! :D


Måndag
Denna dag har inte varit så jätte bra,, morgonen började dåligt. Då jag vaknade och kände en smärta i nacken så tänkte jag bara att har jag fått nackspärr ??! - Jo mycket riktigt å den har inte gått över än har haft det hela dagen nu! riktigt jobbigt. Skolan gick vell inte jätte bra på No fick vi laborera och vi skulle typ göra en koldestillation tror jag att det hette; alltså hetta upp små träbitar i ett provrör som sedan kommer ut i en vit gas i en e-kolv och kvar i provröret blir då kol! Och det luktade någon fruktansvärt kan jag lova!!!
Sen var det dags för matte och det var ett prov som väntade på mig- första delen gick bra men den andra... gick mindre bra- det var svåååårt!!


Men nu... nu väntar jag på min vän Beatrice hon ska komma till mig efter att hon har ätit å då ska vi måla naglarna på varandra :) <3






helt slut!!

Ska det behöva vara så jobbigt att ta fram båtarna??! Ao tydligen :P men nu e dom framme iaf men inte klar för sjösättning än har damsugit den stora innuti och hejt i dynorna men mkt jobb kvar!

Så de är det som jag har gjort idag. Undra vad som händer sen hoppas jag får följa med å hämta Andreas så jag kanske får köra (A)?

Sen ikväll så ska jag vara med min vän Maria vi får se vad vi hittar på blir nog kanske å se på Sommarkrysset! :)

Finaly weekend!! <3

Hejsan!

Ja.. nu är det äntligen helg- gú se skönt!!

Vad ska ni göra i helgen då??

Jag ska nog iaf vara med en kompis ikväll eller i morn fast det kanske blir båda dagarna :)

Skolan gick ganska bra den me idag engelska å matte, på engelskan spelade vi ett spel å fick reda på betyget från NP-PROVET och jag klarade mig :D

Matten gick hyffsad den me fick hjälp av en klasskamrat att förklara hur man räknar ut den rörliga kostnaden av något men jag förstog inte så mkt. Men jag ville inte verka trög för han e typ ett matte-geni så pinsamt då om man inte förstår men han pratar inte så tydlig svenska heller så det gjorde juh inte saken lättare.



Ha det så bra ikväll!!



The sun is nice <3





Dålig luktkänsla
Dålig luktkänsla En man och en kvinna var ute på söndagsutflykt i bilen.
Efter ett tag passerade de en hage, där tjuren höll på för fullt med en ko.

Kvinnan:
- Hur kan tjuren veta att kon vill?
- Jo svarade mannen, det känner tjuren på lukten.

Lite senare körde de förbi en hage med får, där baggen roade sig med en av tackorna.
Kvinnan frågade igen:
- Men hur vet baggen att hon vill?
- Ja det är samma där, sa mannen, det känner han på lukten.

De kör vidare under tystnad. En stund senare tittar kvinnan på mannen och säger:
- Du är täppt i näsan idag va?

Är det någon fler än jag som inte fattade den där ???!






Visst är det härligt med soliga dagar!
Nu sitter jag på bron men datan i knät, så härligt att det äntligen kommer bli sommar! :D
Men jag kan inte bara sitta å lata mig idag måste göra lite nytta också :P Såå jag måste ta in lite ved, plugga till matte-provet pappa ska hjälpa mig med det, sen ska jag försöka få pappa att fara ut å övn-köra med mig också! Allt detta ska hinnas med ikv men veden blir nog att jag tar itu med ganska snart!


Dansen igår gick fint vi körde Ghost train och några till jätte kul! Jag höll på att skratta ihjäl mig då vi körde den på lättare kursen för dom som är nybörjare hann inte riktigt med jämt och den går såååå fort! men kul vare! :D(haha) tur att vi inte började springa runt då hade dom tappat bort sig riktigt :P.
Sen på svårare lärde vi oss två tävlingsdanser som Bea ska tävla i på Swedish Open Jag önskar henne ett stort lycka till! En sumering av gårdagens kväll då: Ja...Kul vare som alltid men nu måste jag vänta ända tills den 1/6 innan vi kan dansa igen :( :(



Skoldagen då.. den gick bara fint, hade bara en lektion + sovmorgon kan det bli bättre- jo de kan det faktiskt att vara ledig en sån här dag skulle sitta fint! Men men jag får inte klaga var hemma 1 och hade nästan hela dagen kvar!



Ha det så gott alla!!!




Här kommer videon på Ghost train!


Våren är här!!! <3<3

Äntligen är våren här.. träden har fått sina gröna löv, gräsmattorna har blivit gröna å fina!! :)
Har tagit lite vårbilder idag- så man får lite vår känsla!!



Jag trixade lite med bilderna på min foto-program PICASA 3 kul kul!! :)

Stugan

Jahap! då var man hemma igen efter en natt i stugan. I helgen har jag varit med min vän Maria i fredas och i går var jag med Bea en stund :), maria var snäll och stannade över för att jag var ensam hemma resten av familjen var i stugan i helgen. Sen igår då jag var med Bea så köpte vi glass å låg å stekte nere på skatan har inga bilder därifrån men..

Idag har jag äntligen fått lämna in mopeden hos Christoffer för den ska trimmas!!! JIPPIEE!!  nu kommer det gå snabbare att köra till skolan imorn! :D <3

Hjärtat klappar fort ibland! Och man är spännd

Igår var jag med min kära vän Beatrice <3, och vi höll på lite me datan sen var vi ute å körde moped i skogen! hon lurade in mig på en enduro-slinga med min EU-moped det är en vespa!! vilket jag inte gillade! Sen for vi och hälsade på Maria och vi hade glömt vad klockan var den va 22.44!! sååå vi ringde å kollade att hon var vaken först :P vart typ där en 30 min. Då vi var hos mig så ville inte Bea åka hem så hehe jag sa bara "att jag bäddar ner dig här" hihi..

Och idag då,, ja vi har suttit lite vid datan, käkat glass med hallon hos Bea, sen har vi kört en hel del moped nu så jag är ganska less på det! Sen har jag också varit ute å övn-kört innan maten kul!! :)

Nu sen ska jag vara med min vän Maria Lundström! =)

Å Bea bli inte ledsen jag ska juh vara med dig nån dag i helgen!!! :) <3<3

Ursäkta.. för att jag inte varit så aktiv..

Tjaba! Jag har inte skrivit så mkt här på bloggen på ett tag viserligen så var det vell inte så himskans länge sen jag skrev men men..


Idag har jag varit i skolan som vanligt haft Fysik-prov och det gick vell sisådär :/ sen blev det matte och nja säger jag (tror jag har hamnat i något staduim där det inte går så bra med matten, mkt beror nog på att Elin är mamma ledig och att vi nu har vikarie istället resten av terminen.)

Ikväll vare linedance lika roligt varje gång!! Vi lärde oss en ny på den lättare kursen "Sexy Baby" som jag ska lägga upp en video på =) sen körde vi lite repetition! På den svårare kursen lärde vi oss ingen ny för att Anette hade fått ryggskott :( tråkigt nog, men jag förstår att hon inte vill röra på sig så mkt då så att det inte blir sämre.
Ett band skulle dit å spela imorn så vi kunde bara köra till 21.00 istället för 21.30 :(.


Men nu är det juh snart helg!!! Sista skoldagen imorn sen blir det lång helg!! Jippie!!

Vad händer för er i helgen då?? Jag ska ialla fall vara med en kompis nån dag under helgen troligtvist fredag eller lördag. Sen kommer jag nog att ligga i stugan nån natt också med rästen av famlijen.


Här kommer Sexy Baby!!


Alex oscar sings- Miss kiss kiss bang.. en bra låt! :D

Lyssna å njut.. du kommer att ryckas med å vilja sjunga å dansa! Tro mig den är bra :)


Någon som vill kratta klart vår gräsmatta??!

Det är verkligen tråkigt att kratta å att sedan måsta styra bort dom där jäkla högarna också! Jag har varit ute å jobbat hela dagen, först så fick jag ta bort alla lövhögar som Andreas hade krattat ihop :P sen har jag tagit ner två gungor från ett träd och ett rep så jag fick vara lite tarzan där eller jag försökte det slutade med att jag fick hämta en stege för det gick inte så bra att klättra grenarna satt så högt upp!!
Sen har jag ätit glass med det var gott!! :D

Pappa tvingade mig att övn-köra moped med Andreas annars skulle inte jag få köra bil, så det var bara att låta Andreas köra moped! än fast jag inte ville att han skulle göra det!!!

Ikväll ska jag förhoppningsvis lämna in moppen hos Christoffer om dom hör av sig :P. Sen ska jag vara med Maria och några till och typ sjunga Singstar å spela Buzz! :)

Maybe Maybe

Ja.. då blire kanske teater ikväll då :) 8:ornas estet föreställning med min vän Maria ska nog bli kul!! :D men det hänger på att hon får igång mopeden annars kan vi inte fara :P. Tråkigt nog så får man inte ha på mobilen där så inga bilder blire.

Ha det så bra ikväll!! <3

Grön skylt! <3

Kuuuul!!! Jippie äntligen har jag fått köra på den "riktiga" vägen, fick faktiskt köra ända upp till ålidberget det trodde jag aldrig!! Men det gick bara bra =)

Annars så min skoldag har varit ganska bra den med =) först hade jag NO och det gick bra förutom att jag inte hade gjort all läxa så jag fick den förskjuten tills på måndag (jag hade ont i huvet i går och var trött så jag orkade inte göra all läxa). Sen blev det håltimme å den spenderade jag framför datorn fram till lunch och sen gick jag till bibblan.. och läste lite OKEJ och JULIA-tidningar det var länge sen jag läste en sådan kan jag säga! Men det är alltid kul att läsa lite skvaller! xD. Engelskan och matten gick bra med hade muntligt NP i matte men det kändes som att det gick bättre än det skriftliga!

Aja.. ni får ha det så bra nu så höres vi !!  =)

Här kommer....

Tisdagens dans på den svårare dansen!!! El lado oscuro. Kul dans!! :)


Mycket skratt förlänger livet! <3

Haha!! Ja, jag hoppas att det stämmer, för vi skrattade mkt i går på dansen! Oj vi hade kul =) om jag hittar en video på dansen som vi dansade så ska jag lägga upp den men jag ska åtminstone lägga upp videon på "Country walking" som vi körde på den lättare kursen. På den svårare fick vi lära oss en roomba den var kul! :D


Idag har jag haft Np i kemi inte kul alls och jag kan vell inte hellre påstå att det gick bra :(, första delen gick vell hyffsat men den andra där skulle man planera och göra en labprationsrapport för att sedan på lektionen göra labben, men det blev inte så mkt av min sån rapport jag tror att jag får en ny av läraren! Jag kan åtminstone hoppas på det!!


Vad händer ikväll då för er ??

Jag ska då försöka få pappa att köra lite med mig ikväll :) hoppas han går med på det bara :P


På denna video kör dom samma dans fast med contra. Den vanliga varianten kommer också!!


Umeå praktiska gymnasium

Tjaba!!

Idag har jag varit i umeå och shoppat ett par Pilot brillor och Make-up remover. Sen har jag varit och besökt Maria och Beatrice på deras skola med! :) Den var långt ifrån vad jag hade förväntat mig tyvärr åt det sämre hållet :P. Den var inte heller så jätte stor nog mindre än den skolan som jag går i nu Artediskolan.



Ikväll då?... Ja då blir det Linedance <3 <3 "I just love it!" :D

Ha det gött alla! Kram på er!!! <3

Virus :( :(

Nu har min data fått virus också, den vill inte starta :( så jag ska fara in med den till Nash ikväll! Hoppas att han fixar den fort :P. Det suger vekligen att vara utan dator som tur är så har vi en fast data nere men den är sååå seg!! De är bara jobbit att sitta med den :P


Idag gick skoldagen faktiskt ganska bra, först hade vi naturkunskap, och vi pratade om det NP-PROV som vi ska ha på onsdag i KEMI inte kul alls!! tror det var 8.10-10.50 (usch) jag ska igentligen börja 11.40-12.30 så det känns surt att börja så tidigt då!
Sen hade vi matte och det gick vell ganska bra. Pratade med Maria Å idag och jag och Maria L ska typ åka in till stan imorn å besöka deras skola dom ska få visa oss runt :) hoppas det blir kul!

RSS 2.0