Söndag slutet på helgen

Hej nu är ännu en dag gjord nästan. Min dag började med att jag vaknade kl: 11, sedan kom jag på att jag skulle måla om en stol, så jag började på slipa bort all färg från den med en slipmaskin då jag väl skulle börja måla så hittade jag ingen laknafta (det rengör penslarna efter att man har målat),
så jag tänkte det att de ser ju bättre ut på mitt run utan den stolen så jag ska inte måla om den nått.
Sen ringde jag till en kompis, Maria och jag övertalade henne att åka ut och köra moped, vi körde till Nylandet det är ett ställe efter Lögde älven, efter det åkte vi hem för att hennes moped började på att låta konstigt jag trodde att det var något fel med bromsen.
Då jag kom hem så satte jag igång tvättmaskinen och tvättade mina kläder inför morgon dagen.
Igår var jag med Bea på kvällen jag åkte till henne vid 19 tiden, sedan gick vi ner på Handlar´n och köpte lite grejor. Efter det åkte vi hem till mig hennes moped var det punktering på så hon fick åka med mig, då vi kom till mig satte vi igång och städade mitt rum. Vi kastade två fulla sopåsar och dom var ganska tunga. Men det blev då skillnad på mitt rum kan jag lova :D vi var klar med städningen 23.30, och då skjutsade jag hem henne. Det kommer bilder också. :) Före städning. Efter städning.

En början på veckan

Hej imorse hade jag sovmorgon, så jag vaknade inte förrän 8.00 jag fikade och gjorde mig i ordning.
Kl: 8.45 sa mamma att vi skulle åka vilket jag inte visste något om så jag fick kamma håret på vägen  ut till bilen :P men det gick ju bra det också. Väl framme på skolan min första lektion var NO vi fick laborera vi skulle gänna igen olika pulver med hjälp av : synen, känseln, lukten och smaken det var helt ofarliga pulver.
 Efter att den lektionen var slut hade jag Matte vår lärare sa att vi fick bestämma själva vilken bok som vi skulle arbeta med, jag valde den gröna matteboken (den är lite lättare)
efter matten så hade jag lunch från 11.10 - 14.30 och då gick jag till pappas jobb och pluggade lite matte där, sedan fick jag skjuts tillbaka :P.
Den sista lektionen var Engelska, det var ganska kul förutom att jag var tvungen att jobba med min kusin men det funkade bra ändå. Jag komm hem 16.00 och då åt jag middag det blev havregryns gröt jag tyckte inte om det så jätte mycket. Och nu sitter jag vid datorn och har jobbat på min blogg och gjort den lite snyggare :P
Sen ska jag gå och lägga mig ca 22.00.


Min dröm


Söndag

Hej, idag har det inte hunnit hända så mkt jag vaknade klev upp och satte mig och såg på tv, sedan satte jag mig vid datorn och ren skrev min engelska läxa ett personligt brev. Efter det fortsatte jag att chatta kolla på alla sidor som jag har.
Jag vet inte vad som händer idag i går då jag var med Bea vart det prat om att åka och vara med Maria så jag han ge henne min present hon har fyllt år för ett litet tag sedan men hade ingen present till henne då jag fick veta det,
 men nu har jag köpt en. Så jag hoppas att hon blir glad.

Fredag

Hej idag är det Fredag och jag började min skoldag med sovmorgon till 11.30 jag åkte till skolan 11.00 min första lektion då jag kom dit var engelska men Ann- Margreth hon var jätte rolig och var typ uppe i tusen varv hela lektionen fast hon var juh bara glad. Efter det hade dom andra svenska men jag har valt att inte läsa det så jag hade håltimme då åkte jag och hjälpte pappa å jobba lite, vi var och arbetade vid e4:an han klippte av några grenar och jag drog bort riset :P, då klockan slagit 13.15 åkte jag tillbaka till skolan för att ha min sista lektion. Det var matte och det hade vi med en lärare som heter Inger, vi skulle göra en grupp uppgift och jag fick jobba med någon vuxen person som hette Lena jag vart irriterad för att hon låg inte på samma nivå som jag hon hade inte gått i skolan sedan åk5, och kunde inte 9:ornas matte, så jag var tvungen att förklara för henne. Min dag slutade 14.20. Då jag kom hem gick jag ut med hunden och såg sedan på lite tv fram till maten till middag åt vi hammburgare och det var jag som hade stått för middagen idag. Efter middagen hjälpte jag pappa med lite saker och gick ut med hundarna yttligare en sväng, och nu sitter jag vid datorn och chattar, har nyss spelat " Colin Mcrae Dirt" (ett rally spel)

Tisdag

Hej! Jag vaknade i morse 6.30 och var inte ett dugg utvilad men jag var inte trött heller jag åt frukost två mackor och ett glas mjölk sedan gjorde jag mig i ordning 07.40 gick bussen och skoldagen började 09.00. Jag såg inte alls framemot att börja IV men nu är det bara så det är. Jag har väldigt konstiga dagar :P och till vintern kan det bli problem att ta sig hem :(. Men jag hoppas att det löser sig. Först på morgonen hade jag ett möte som varade i ca 45 min, efter det hade jag en håltimme på den gick jag och åt mellis, mitt hål tog slut 12.10 under den tiden åt jag också lunch 11.30 jag har inga kompisar i min klass så mina kompisar som hade åkt till stan för att börja gymnasiet fick då reda på då dom komm fram till deras skola att dom inte skulle börja förrän på Måndag nästa vexcka. Så dom kom och höll mig i sällskap medans jag åt min lunch. Efter maten hade jag No och Matte vilket jag inte tycker speciellt mycket om men det funkade. Min dag slutade 14.00 och då fixade jag skjuts hem annars hade jag fått vänta tills 15.30 innan bussen hade gått så det var väldigt skönt att komma hem tidigt. Nu sen ska jag göra pannkaksmet det ska bli välldigt gott med pannkakor :). Och efter maten så tror jag att jag ska göra bort en läxa som jag har fått i NO.

Härliga sommar bilder



Måndag

hej idag har jag inte gjort så mkt köpte en laptop igår, så jag har suttit med den ganska mkt varit till några grannar XD och visat upp den  jobbat hemma med veden och tvättat min kudde.

Nolia

Hej idag skulle vi åka till nolia, så jag vaknade tidigt på morgonen och fikade och gjorde allt annat som man brukar göra på morgonen, sedan vid 10 tiden åkte jag och min mamma och pappa till nolia mässan i Umeå, min lillebror fick vara hemma och ta hand om hundarna. Vi kom in vid 11 tiden för att det var jätte mycket kö, till stopplysena var det kö till parkeringsplatserna var det kö och till entrén och till alla matstället där inne, det var som sagt väldigt mycket folk. Jag köpte ingenting där, men min pappa köpte en paddel till vår kajak som vi har i stugan för att den andra gick sönder som vi hade innan. Så denna gång blev det en utan plast den fick ersätta den innan som var utav trä. Jag blev väldigt sugen på att köpa några plektrum till min gitarr men jag blev för snål dom kostade bara 59kr. Efter att vi hade gått klart där var klockan närmare 14.00 och vi åkte upp på Media Markt för att jag skulle köpa en laptop det var av anledningen som jag inte köpte något på Nolian, men dom hade nästan inga bärbara datorer kvar och dom som fanns kvar kostade över 7000kr, vilket var för dyrt för mig. Så det visade sig att det kommer in fler i morgon, så vi ska typ åka in i helgen och köpa en :P
Efter att vi var klar där så åkte vi hem, jag sovde i bilen på väg hem det var väldigt häligt efter en dag på nolia. Innan vi kom hem så var vi tvungen att åka förbi Nordmaling och handla lite middags mat, det blev potatisbullar med bacon och korv välldigt gott. Efter att jag hade ätit så gick jag ut och mekade lite med vår trimmer som inte funkar som den ska, men jag vet inte om jag har fixat problemet än för att jag startade den inte då jag var klar orkade inte det jusst då.

Helgen

hej ja nu har jag inte skrivit på ett tag pga. att jag har varit i min stuga i flera dagar,
i Torsdags sjösatte vi våran båt så då fick jag åka med pappa i den ut till stugan,
det var kul. Under tiden som vi var i stugan har jag inte gjort så mycket varit ute och fiskat lite varit med kompisar,
och i går hade vi fest. Nu idag Måndag så komm vi hem och i morgon ska vi åka på Nolia i umeå det ska bli kul och jag ska för hoppningsvis köpa mig en laptop då :P


RSS 2.0